Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ: 06.01.09 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ: 06.01.09
Публикувано 2009-01-06 09:59:22 от Темпо

КЛЕТВА На извънредната сесия на Общинския съвет на 30 декември Боряна Петричева положи клетва като общински съветник. Тя влезе в местния парламент от листата на ГЕРБ, след като Атанас Дамов подаде молба неговите правомощия като съветник да бъдат прекратени предсрочно.
ПОДАРЪЦИ От името на гражданския комитет “Да поработим за Велинград” София Ключкова връчи новогодишни подаръци на председателя на Общинския съвет М. Джамбаз и на кмета Ив. Лебанов. Г-н Джамбаз получи личен дневник с пожелание в него да отразява връзките си с кмета през 2009 г. За г-н Лебанов имаше голям дневник за оперативки, в който да записва задачи, срокове и отговорници. Инициативният комитет излезе и със становище за едногодишната работа на местния парламент, което четете на стр. 5.

СНЯГ Първият сериозен снеговалеж за тази зима във Велинград започна на 2 януари. В града почистването на улиците се извършва от общинската фирма “Стройком”, която се постара основните пътни артерии да са проходими при зимни условия.

ОБЛЕКЛО През 2009 г. служителите на Общинска администрация и звената към нея ще получат по една минимална работна заплата за работно облекло. Решението бе прието на 30 декември 2008 г.

КАТ В началото на новата година Пътната полиция засилва контрола си за сключване на задължителната застраховка “Гражданска отговорност” и за винетните стикери. Водачите на МПС трябва да знаят, че годишните винетки вече не са в сила до 31 януари 2009 г., а срокът им е изтекъл още на 31 декември 2008 г.
ПОЖАР В новогодишната нощ избухна пожар в къща в Каменица. Докато стопаните били на гости у съседи, е изгоряла голяма част от покривната конструкция.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води