Велинград - online - Стадионът отново под ключ 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Стадионът отново под ключ
Публикувано 2009-01-13 09:05:02 от Темпо

По-малко от 8 месеца продължи писменото и оформено в договор споразумение между община Велинград и акционерното дружество “Спорт Бееви” за ползване на стадиона. От 5 януари 2009 г. спортното съоръжение е заключено, а ключалките са сменени.
В качеството си на изпълнителен директор на “Спорт Бееви” АД Бонка Беева е изпратила писмо, с което уведомява общината, че прекратява сключения на 12 май 2008 г. договор. Като основание за прекратяването му се сочи, че е бил подписан от Красимир Беев, който обаче нямал пълномощия да представлява дружеството.
Припомняме, че по силата на въпросния договор Община Велинград бе поела стопанисването на стадиона чрез своето предприятие “Спортни имоти и пазари”. Общината заплащаше охраната и режийните разходи на обекта, за да могат Футболен клуб “Чепинец” и други спортни клубове да провеждат тренировки и срещи по волейбол, баскетбол, бойни изкуства, тенис на маса и др. В момента това вече е невъзможно, под въпрос е и провеждането на ученическите спортни игри през февруари.
Заради прекратения договор тази събота не можа да се проведе на стадиона и срещата между футболистите-ветерани на “Чепинец” и “Берое” Стара Загора, които играха на Кална баня. Ситуацията допълнително утежнява и без това тежкото положение на мъжкия отбор на ФК “Чепинец” преди началото на пролетния дял от първенството, през който ще трябва да се бори за оцеляване и оставане в групата.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води