Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 20.01.09 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 20.01.09
Публикувано 2009-01-20 15:04:39 от Темпо

БАБИНДЕН Празничният ритуал “Именуване” ще започне във фоайето на общината в 9.30 часа. За Бабинден ще бъде подредена кулинарна изложба с типични за празника ястия. На площада ще има концерт, по време на който ще бъдат връчени наградите на най-добрия акушер-гинеколог на Велинград и на България. От общината съобщиха, че тази година за акушер-гинеколог на Велинград е определен завеждащият АГО в общинската болница д-р Канарио Стайков, а за акушерка - Марияна Иванова.

ГЕРБ Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов проведе на 15 януари във Велинград среща с местния актив на партията. Обсъдена е коалиционната политика, включително в Общински съвет-Велинград.

ФУРГОНИ На 15 януари в Областната управа се проведе среща с кметовете на общини, пострадали при наводнения. Във Велинград, Пазарджик и Лесичово все още има 59 фургона, в които са били настанени временно хора, останали без жилища заради природното бедствие. Сега от Министерството на извънредните ситуации се иска фургоните да бъдат върнати. Решено е, че хората ще останат във временните си жилища поне до юни 2009 г. От община Велинград са отчели, че вече са стартирали процедури за даване отстъпено право на строеж за изграждане на жилища на пострадалите.

АСАНСЬОР Специализираната болниза за пневмо-фтизиатрични заболявания “Св. Петка” - Велинград обяви обществена поръчка за изграждане на пристройка за асансьорна клетка. Асансьорът, чиято прогнозна стойност е 65 000 лева, ще осигурява доспъп но сградата на Пневмоболницата. Конкурсът е насрочен за 30 януари т.г.
РАБОТИЛНИЦА Професионалната гимназия по икономика и туризъм “Ал. Константинов” откри нова учебна работилница по готварство на 19 януари. Тя е създадена по проект, в който партньор на училището е Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите - подробности в следващия брой.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола