Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 27.01.09 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 27.01.09
Публикувано 2009-01-27 10:38:44 от Темпо

АЕЦ Местната организация на БСП реши да започне събиране на подписка в подкрепа на идеята за пускане в експлоатация на 3 и 4 блок на Атомната електроцентрала “Козлодуй”. Подписката се събира по квартали във Велинград.

МОСВ На 21 януари заместник-кметът Исмет Бабучи участва в среща с министъра на околната среда и водите Джевдет Чакъров. В министерството е обсъждана готовността на общините от региона за създаване на едно регионално депо и общо управление на отпадъците.

УЧИЛИЩА Началникът на Регионалния инспекторат на МОН Бойка Маринска проведе на 22 януари срещи с ръководството на общините Велинград и Ракитово. Обсъдено е въвеждането на системата на делегираните бюджети в училищата, оптимизирането на училищната мрежа през 2009-10 учебна година и готовността на общините за дофинансиране на училищата. Областният управител насрочи за 26 януари среща за всички общини, на чиято територия има професионални гимназии за уточняване на план-приема за следващата учебна година и избор на специалности според нуждите на регионите.

РЕКЛАМИ По данни на Областното пътно управление в Пазарджишка област има само 4 неузаконени табели и рекламни пана, разположени край пътната мрежа. От ОПУ бяха дали срок за узаконяване и повечето собственици и наематели на билбордове и табели са го направили. 3 от още неузаконените рекламни елементи са в района на Велинград.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай