Велинград - online - Спортните клубове поставиха искания пред общината 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Спортните клубове поставиха искания пред общината
Публикувано 2009-02-03 08:30:45 от Темпо

На 27 януари се е провела среща между представители на спортните клубове, кмета Иван Лебанов и заместник-кмета Исмет Бабучи, информираха от ОА. Участвали са плувните клубове “Чепинец” и “Белмекен”, клуб по спортни танци “Импулс”, клуб “Бойни изкуства”, ски клуб “Чепинец” и клуб по ориентиране “Атлас”. Клубовете са поставили исканията си за финансова помощ от страна на общината, която да подпомогне участието им в зимните държавни първенства. Предложили са процент от годишния бюджет на общината да се заделя за спорта и разпределението на парите да е по направления: за спортните клубове, за футболния клуб и за спортни дейности. Кметът е подчертал, че общината може само да подпомага, но не и да поеме издръжката на спортните клубове. Той се е ангажирал в бюджет 2009 парите за спорт да са повече от миналогодишните.
Обсъдена е идеята на клубовете да се обединят в сдружение, в което да не влизат футболните клубове. Според Иван Лебанов обединението е хубаво, но да са всички заедно, включително ФК “Чепинец”.
Отново е поискано провеждането на специална сесия, посветена на проблемите на спорта. Клубовете са съобщили, че председателят на Общинския съвет е изразил готовност, ако те представят формулирани конкретни проекти за решения.
В срещата е участвала и Анна Кондарева, управител на общинското предприятие “Спортни имоти и пазари”. По актуалния проблем за общинската спортна база тя е заявила, че ако се постигне консенсус между двете страни, проблемите ще се решат много по-лесно и в интерес на спорта във Велинград.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай