Велинград - online - „Импулс” класира двойка на световно първенство 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

„Импулс” класира двойка на световно първенство
Публикувано 2009-02-03 08:32:26 от Темпо

Състезателната двойка на Клуб по спортни танци “Импулс” Димитър Стефанин - Даниела Макнева ще представя България на световното първенство по латиноамерикански танци за юноши старша възраст, което ще се проведе на 14 февруари в италианския град Бесано дел Грапа.
Велинградските надежди добиха право на участие след спечелена квалификация, състояла се миналия уикенд в Пловдив. Само една позиция не достигна на друга наша двойка – Йорданов - Марвакова да станат вторите велинградски представители на световното първенство, след като журито отреди да заемат трета позиция. Общо “Импулс” участва с 4 състезателни двойки, като освен споменатите две в квалификацията се включиха още Йордан Дулев - Спасимира Пандева и Антон Христов - Мария Косева. Те обаче отпаднаха на полуфинала след сериозна съдийска “тесла”, твърдят очевидци. Треньорът Петър Милчев също потвърди всеобщото мнение за порязването на нашите двойки.Той допълни още, че третата позиция в крайното класиране на Димитър Стефанин - Даниела Макнева е абсолютно незаслужена, след като те са били с класи по-добри от своите конкуренти, заели второто място.
След квалификацията се проведе и официалната церемония по награждаването на най-успешно представилите се състезателни двойки за 2008 г. на Българска федерация по спортни танци. Там сериозно внимание бе обърнато на Спортистите на Велинград за 2008 година - Георги Ганев и Вероника Гаджева. Клубът бе подкрепян през цялото време от около 100 любители на спорта от Велинград, дошли специално за мероприятието. Пълен запис на церемонията бе излъчен в неделя вечерта по Канал 3.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай