Велинград - online - Какво искат учениците 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Какво искат учениците
Публикувано 2009-02-03 08:36:56 от Темпо

На въпроса какво биха искали да се промени в училище учениците от СОУ “СВ.св. Кирил и Методий” във Велинград отговарят с дълга поредица от предложения и идеи: бели дъски, шкафчета за дрехи и чанти, по-хубав физкултурен салон, зала за фитнес, плувен басейн, часовете да започват по-късно, да звучи повече музика и не на последно място - да има повече екскурзии. Сигурно това са и част от отговорите на въпроса как името на националната програма “Училището - желана територия за ученика” може да се превърне в реалност. На 28 януари по тази тема в училището се проведе конференция, подготвена от учениците и обобщаваща свършеното през 2008 г.
Мая Станудина представи деня на ученическото самоуправление. Надежда Сапунджиева разказа за работата на клуба “Млад природолюбител”, а Георги Джиев направи две презентации на исторически теми.
Прозвучаха още отговори на анкета, проведена сред учениците. Сред тях и по особено актуалната тема как да се преодолее насилието в училище: чрез повече камери за наблюдение, повече уреди и възможности за спортуване във физкултурния салон, повече разговори с психолози, засилена охрана и дежурство на учителите. Учениците дадоха и идеи за предстоящия 120-годишен юбилей на школото. Голям интерес предизвика презентацията на Калина Неделчева за конкурсите и номинациите в СОУ “Св.св. Кирил и Методий” през 2008 г. Сред тях бяха и наградите на учителите за най-остроумен, най-бъбрив, най-ученолюбив, най-весел ученик, за кръшкач и преписвач на годината, за Мис и Мистър училище. Наградата “Ученик на годината” бе присъдена от учителския колектив на Ралица Олева.
Г-жа Ася Мечева, помощник-директор, пое ангажимент ръководството на училището да направи всичко възможно, за да изпълни препоръките на учениците и училището да стане наистина тяхна желана територия.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай