Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 03.02.09 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 03.02.09
Публикувано 2009-02-03 09:12:58 от Темпо

ЕВРОПЕЙСКИ В хотел “Абир” се проведе конференция, организирана от Европейския социален фонд с лектори професора по европейско право в Страсбург Доминик Ритленг, съдията в Съда на европейските общности Александър Арабаджиев, д-р Атанас Семов от Софийския университет “Св. Кл. Охридски” и др. Целта на форума бе да се повиши капацитета на централната и местна власт в областта на европейското право.

ВиК Общината обяви процедури за избор на инвеститор-консултант и изготвяне на идейни и технически проекти за строителство, реконструкция и рехабилитация на ВиК мрежи. С проектите ще се кандидатства по Програмата за развитие на селските райони. Селищата, за които ще се разработват проекти за ВиК мрежите, са Грашево, Бирково, Враненци и Горно Дъбево. Конкурсите са на 24 февруари и 17 март т.г.

РЕКЛАМИ Собствениците на рекламни табели и съоръжения да изпълнят задълженията си по Наредбата за рекламна дейност и да сключат договори за наем до началото на февруари, приканват от ОА. След това общината ще предприеме мерки за отстраняване на рекламите на неизрядните ползватели.

ИХРА Гост на Велинград бе г-жа Мариам Розентал, съпруга на президента на Световната асоциация на хотелиерите и ресторантьорите ИХРА г-н Хасан Аиди. Пред кмета Иван Лебанов, зам.-кмета Ангел Даскалов и председателя на местното сдружение на хотелиерите и ресторантьорите Златко Златанов г-жа Розентал е споделила възхищението си от природата във Велинград и нуждата от подобряване на инфраструктурата. Очаква се, че ИХРА ще изпрати свой представител на официалното връчване на приза “СПА столица на Балканите” на Велинград, предвидено за 4 юли 2009 г.

ТУРИЗЪМ На 30 януари се състоя среща на заместник-кмета Ангел Даскалов с австрийска фирма, предлагаща консултации по проекти в сферата на туризма. В срещата са участвали представители на Агенцията за регионално развитие и на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите. Обсъдено е кандидатстване с проекти пред германски инвестиционен фонд.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води