Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ: 10.02.09 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ: 10.02.09
Публикувано 2009-02-10 09:44:46 от Темпо

ЩАБ На 4 февруари в община Велинград бе сформиран Щаб за координиране на спешни и неотложни аварийно-възстановителни работи. Ръководител на щаба е кметът Иван Лебанов, заместник-ръководител е зам.кметът Ангел Даскалов, началник щаб е Борис Кърпачев, а член - Никола Вецов. От щаба напомнят, че възможностите на общината да компенсира пострадалите при бедствия са ограничени и затова най-добрият вариант за гражданите е предварително да застраховат имуществото си.

МИКРОБУС Община Ракитово закупи с 27 500 лева от бюджетния си излишък за 2008 г. микробус “Мерцедес Спринтер”. Той е с 12 места и повдигаща се платформа и ще се ползва от двата центъра за хора с увреждания в Ракитово.

КАДАСТЪР През седмицата се проведе първото за годината заседание на Областния съвет за сътрудничество по етническите и демографски въпроси. За да се подобрят жилищните условия в ромските квартали, Агенцията по геодезия, картография и кадастър е получила задание за изработване и попълване на кадастрални карти на населени места с компактно ромско население. Общият брой на тези населени места в страната е 98, като в тях са включени и общините Велинград и Ракитово.

БОРОВИНОВО Кметът Иван Лебанов и шефът на Държавната агенция по горите Стефан Юруков се договориха да подпишат договор за учредяване на сервитут върху площ от държавен горски фонд. Земята ще се ползва за изграждане на трасе за водопровода на махала Боровиново в землището на Рохлево.

ПРОИЗШЕСТВИЯ На 5 февруари на пазара в Ракитово се е стигнало до сбиване между пазараджиклия и двамата му синове и 34-годишния Г.А. Полицията се е намесила, арестувала е бащата и синовете, а съдът във Велинград е глобил всеки от тях с по 200 лева за дребно хулиганство. Полицията в Ракитово образува незабавно производство срещу Д. Б., 28 г., заловен да шофира микробус, въпреки че от септември 2008 г. е с отнето свидетелство за управление.

ФИЛМ Българската национална телевизия ще излъчи на 11 февруари, сряда, 40-минутен филм за Велинград от поредицата “Заедно”.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води