Велинград - online - Правят план-сметка за 4 юли 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Правят план-сметка за 4 юли
Публикувано 2009-02-16 20:51:02 от Темпо

Първата работна среща на инициативния комитет за предстоящото официално обявяване на Велинград за СПА столица на Балканите се проведе на 11 февруари в София. Председател на инициативния комитет е Благой Рагин, който оглавява Българската хотелиерско-ресторантьорска организация (БХРА). Именно БХРА бе организацията, която през 2005 г. обяви Велинград за СПА столица на Европа, а след това положи много усилия и за признанието от страна на Балканския алианс на хотелиерите и ресторантьорите.
На срещата е взето решение за сформиране на работна група, която до 18 февруари да изработи план-програма за бюджета на тържествата. В работната група са поканени кметът Иван Лебанов и неговите заместници, председателството на Общинския съвет, членовете на управителния и контролния съвет на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите във Велинград с председател Златко Златанов. Финансовата рамка ще включва всички прояви около 4 юли - празника на Велинград, когато в присъствието на много чуждестранни официални лица ще бъде връчен призът. Важно е тя да бъде сметната тази седмица, за да може параметрите да се заложат в бюджета на общината за 2009 г.
След това предстоят нови срещи на инициативния комитет с председателката на Държавната агенция по туризъм Анелия Крушкова, с народната представителка Лидия Шулева, която е участвала в срещата на 11 февруари и др.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води