Велинград - online - На туристическата борса “Ваканция и СПА Експо”: Велинград с амбиция за отлично п 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

На туристическата борса “Ваканция и СПА Експо”: Велинград с амбиция за отлично п
Публикувано 2009-02-24 08:35:04 от Темпо

За втора поредна година Велинград ще се представи като целогодишна туристическа дестинация на туристическата борса ”Ваканция и СПА Експо”. Борсата ще се проведе от 26 до 28 февруари в Националния дворец на културата в София.
Присъствието на Велинград на борсата става с активното участие на общината и на Сдружението на ресторантьорите и хотелиерите. Важен момент е презентацията на курорта в НДК, която е предвидена за 26 февруари и е непосредствено след пресконференцията на Държавната агенция по туризъм. Акцент тази година ще бъде обявяването на Велинград за СПА столица на Балканите. Планира се след презентацията да бъде даден коктейл за официални гости, от които ще очакваме подкрепа за официалните тържества по връчването на приза. Организацията на коктейла е поверена на Професионалната гимназия по икономика и туризъм “Ал. Константинов”.
За цялостното представяне на града ще допринесе и участието на Историческия музей и местните самодейни състави. След огромния успех миналата година Представителният духов оркестър с мажоретен състав “Димитър Мечев” отново е поканен от организаторите да вземе участие в официалното откриване на борсата. През първия ден на щанда на Велинград ще покажат уменията си танцьорите от КСТ “Импулс”, а през втория ден със своя програма ще участват фолклорните ансамбли “Здравче-венче” и “Чепино”.
Специално за борсата е подготвен и луксозен каталог за Велинград и местните хотели, заведения и туристически атракции. Залагаме и на това, че тази година щандът е на стратегическо място в НДК и ще бъде оригинално оформен.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай