Велинград - online - Да подкрепим идеята, от която не губи и никой и печелят всички 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Да подкрепим идеята, от която не губи и никой и печелят всички
Публикувано 2009-02-24 08:43:10 от Темпо

Златен шанс за един град е да намери добра идея, от която не губи никой и печелят всички. За Велинград такъв шанс е званието СПА столица на Балканите.
През 2005 г. Велинград стана първата СПА столица на България. Високото признание дължим на БХРА и нейния председател г-н Благой Рагин. „Велинград - СПА столица на България” стана не просто силно рекламно послание, а и маркира пътя, по който трябва да се развиваме като целогодишна туристическа дестинация. В края на 2008 г. на тържествена церемония в Сараево Балканският алианс на хотелиерите и ресторантьорите връчи на председателя на Сдружението на хотелиерите и рестораньорите Златко Златанов приза „Велинград - СПА столица на Балканите”. В оспорваната конкуренция с много от курортите на Балканския полуостров Велинград победи благодарение на това, с което е благословен: десетки минерални извори, чист планински въздух, максимален брой слънчеви дни. И благодарение на това, което сме съградили тук: десетки хотели и почивни бази, предлагащи СПА и балнеолечение.
Велинград ще получи приза „СПА столица на Балканите” на своя тазгодишен празник – 4 юли 2009. Традиционният празник на града в първата събота на юли ще е двоен, ще има много официални гости и делегации от България, Балканите и Европа.
От това как ще се представим като домакини зависи много! Наистина имаме златния шанс да покажем най-доброто от Велинград пред стотици гости и да превърнем празника в жива и стойностна реклама на курорта. От това ще спечелим всички – не само местният туристически бранш, а всеки от нас, велинградчани. Защото добрият имидж на града означава и добър имидж за всички сфери на местната икономика и то в трудното време на криза.
Високото признание и е ивисока отговорност. А голям, хубав и запомнящ се празник се прави с много работа, идеи и пари. Затова Инициативният комитет се обръща към велинградчани с призив за общо усилие да превърнем Велинград в истинска СПА столица на България и на Балканите. Ние, велинградчани, най-добре си знаем проблемите на инфраструктурата, чистотата, озеленяването, баните и минералните извори... Ясно ни е колко много трябва да се направи. Сега дойде и времето наистина да го направим – да си подредим града така, както си подреждаме дома.
Апелираме всеки да помогне за достойното представяне на Велинград според възможностите си - не само със средства, а и с материали и идеи. Инициативният комитет ще обяви дарителска сметка, по която ще прави редовни отчети. Имената на всички дарители ще публикуваме, както и най-интересните предложения и идеи за празника.
Надяваме се и на личната съпричастност на велинградчани към идеята и очакваме подкрепа от доброволци, готови да помагат с личен труд и инициативност.
За връзка с Инициативния комитет: Сдружение на хотелиерите и ресторантьорите - Велинград, офис в Къщата на Цвета, тел. 5 19 27, 0886 175 252. От Инициативния комитет

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България