Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 24.02.09 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 24.02.09
Публикувано 2009-02-24 08:49:11 от Темпо

ЛЕВСКИ СОУ “В. Левски” отбеляза своя патронен празник с поредица от прояви: конкурси за най-добро есе и стихотворение за Апостола на свободата, радиопредеване за живота му, традиционната щафета. Тържествена вечер в памет на Левски проведе и Образцово народно читалище “Васил Левски” в кв. Каменица.

ИМАНЯРИ На 19 февруари в Окръжен съд - Пазарджик започна дело срещу иманяр, действал в района на Велинград. Първото заседание бе при закрити врата. Съдът е насрочил дата за ново заседание, което вече ще бъде открито.

СЕСИЯ Редовната сесия на Общински съвет - Велинград е насрочена за 25 февруари, сряда. Очаква се съветниците да дискутира бюджета за 2009 г., по който ден преди това ще има обществено обсъждане. В дневния ред на заседанието са много от отложените точки по време на закритата сесия на 29 януари.

СЪВЕТНИЦИ И декарациите на общинските съветници по закона за разкриване и предотвратяване на конфликт на интереси вече са достъпни в интернет. Декларациите са качени на официалния сайт на община Велинград.

ХРАНИ Община Велинград обяви обществена поръчка за доставка на хранителни продукти за детските градини, дневния център за деца с увреждания, дома за деца, лишени от родителски грижи. Прогнозната стойност на поръчката е 530 731 лева без ДДС. Конкурсът е насрочен за 17 април 2009 г.

ФИЗИКА На 28 февруари, събота, в СОУ “Васил Левски” във Велинград ще се проведе тазгодишното национално състезание по физика. В него ще вземат участие 300 ученици от цялата страна и 50 преподаватели.

АДМИНИСТРАЦИЯ Заместник-министърът на Министерството на държавната администрация и административната реформа Гюнер Рамис взе участие в работна среща във Велинград. Представени бяха заключителните резултати по проект за единна методология за анилиз на административните структури в 10 пилотни общини.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води