Велинград - online - Велинград с награда от туристическата борса 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, September 11
· Започва строителството на нова детска градина в Драгиново
· Съединението, което ни прави горди българи
· Първа копка на зала-мечта в НПГГС „Христо Ботев“
· Кметът се извини за загражденията по време на концерта
· КРИМИ ХРОНИКА 11.09.18
· Ловно-рибарското дружество във Велинград уверено крачи през три века
· Търсят се над 20 учители
· Кой развя велинградски байряк на връх Монблан
· Малки обяви: 11.09.18
· Житейски път, достоен за пример
· “Звънче” стигна “До върха на планината” в Португалия
· Приз от „Пусть всегда будет солнце“
· Георги Сейменов сред най-бързите плувци-ветерани в Европа
· „Чепинец” се завърна на победния път
· ПОЩА: Велосипедисти сигнализират за дупки по пътя Дорково - Дъново
· Три дни летни ски на Юндола
Tuesday, September 04
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.09.18
· Велинград отпразнува юбилеи и придобивки
· По статуята посрещат
· Финален щурм за ремонта на центъра

Велинград с награда от туристическата борса
Публикувано 2009-03-04 19:58:25 от Темпо

“Ваканция и СПА Експо” има славата на най-дългогодишната и най-престижната туристическа борса, на най-значимия туристически форум в България. В нейното 26-то издание от 26 до 28 февруари в НДК - София се включиха над 360 участници - туристически агенции, общини, неправителсктвени организации в сферата на туризма, специализирани медии. Щандове на борсата имаха фирми и организации от Австрия, Гърция, Испания, Кипър, Турция, Тунис, Русия, Египет, Холандия, Малта, Тайланд, Чехия, Перу, Португалия, Израел, Италия и др.
Сред 26-те български общини, които участваха в борсата, бе и Велинград. За втора поредна година общината и Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите си подадоха ръка, за да представят Велинград като целогодишна туристическа дестинация. Нашият щанд беше на III ниво и на стратегическо място до впечатляващите щандове на Гърция и Турция. Мотото “Велинград - СПА столица на Балканите” доминираше не само на щанда, а и на рекламния дирижабъл с логото на “Рич”. Щандът бе по проект на рекламната агенция на Божана Маркова, като в изработката се включи и Сдружение “Родопска мебел”.
Велинград направи рекламен удар при откриването на борсата, на което организаторите и тази година поканиха за участие Представителния духов оркестър “Димитър Мечев” и мажоретния състав. И в централното фоайе на НДК, и по-късно пред щанда на Велинград нашите музиканти и мажоретки провокираха интереса на всички посетители.
На голям интерес се радваха не само многобройните рекламни материали на участващите хотели, а и демонстрацията на техниката за изписване на великденски яйца с восък от майсторката Даниела Цопанова, участието на фолклорните ансамбли “Здравче-венче” и “Чепино” през втория ден, танците на КСТ “Импулс”.
На 26 февруари в зала 7 на НДК бе направена и презентация на Велинград, която уважиха с присъствието си видни велинградчани като шефа на Държавната агенция по горите Стефан Юруков и директорката на Българска фондова борса Бистра Илкова. Събитието откри кметът Иван Лебанов, който подчерта съвместните усилия на общината и местния туристически бранш да превърнат Велинград в желано място за туристите. Показан бе нов филм за даденостите на курорта, предимствата на хотелите и заслужената от Велинград титла СПА столица на Балканите. Д-р Илза Попова представи Велинград като перла на българската балнеология. Тя припомни историята на съградените преди векове бани, които днес са единствените съхранени в България като действащи балнеолечебници. Гостите научиха повече за влиянието на минералните извори върху развитието на всички селища от Чепинско, за уникалното им богатство и състав. Много емоция и красноречие вложи д-р Таня Беличенова в разказа си за екзотичните терапии и уелнес ритуали, на които могат да се радват гостите на велинградските курорти. Различните предложения отнемат стреса и напрежението, енергезират, пренасят в паралелна вселена, където умът и тялото са в перфектна хармония. До пълното щастие остава само една крачка - направете я във Велинград, призова д-р Беличенова.
Културните обекти, атракциите и възможностите за алтернативен туризъм във и коло Велинград бяха тема на презентацията на Живко Милушев, директор на АРР/ЦБИ.
Вечерта на 27 февруари организаторите връчиха наградите за най-добро представяне. Велинград получи почетна грамота за цялостно представяне, актувно участие и принос в утвърждаване престижа на “Ваканция и СПА Експо”. Грамотата получи Златко Златанов и след това тя украси щанда на Велинград.
Трите дни на изложението приключиха и е време за анализ какво успяхме и какво не успяхме да постигнем тази година на “Ваканция и СПА Експо”. За да може догодина натрупаният опит да превърне минусите в плюсове.
Елена Баева

 
SPA Hotel-Olympic

Недвижими имоти


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Тоника - Велинград , производтво на билков чай