Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 10.03.09 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 10.03.09
Публикувано 2009-03-09 19:25:35 от Темпо

КУШИЯ В събота, 7 март, празнувахме Тодоровден с традиционните кушии. Много хора се събраха на пътя Велинград - Драгиново, за да почетат празника, наречен Конски Великден.

ПЪТ Националната агенция “Пътна инфраструктура” направи предварително обявление за обществена поръчка. Агенцията търси изпълнител за извършване на строителен надзор на предстоящия ремонт на два пътни участъка: Звъничево - Ветрен дол - Велинград и Ветрен дол - Септември.

ДЕЛО Окръжен съд - Пазарджик осъди Община Велинград да изплати 41 497 лева и лихва от 19 042 лева на “Беев и Беев” ООД. Сумата е неразплатени възнаграждения по договор между фирмата и общината за снегопочистване през декември 2004 година. Присъдата не е окончателна и може да се обжалва от община Велинград пред Апелативния съд в Пловдив.

СЛОВАКИЯ На 6 март писани яйца от Чепинския край бяха показани на фестивала на писаните яйца в град Требишов, Словакия. Следващата поканаза гостуване на наши експонати е от музея “Бенаки” в Атина .

8 МАРТ Кметът Иван Лебанов в поздравителен адрес отправи пожелание за много здраве и усмивки по случай международния ден на жените 8 март.Празника бе честван с много настроение и от дамите от Сдружението на велинградските жени “Нежна сила”.

ВЕЛА По случай 87 години от рождението на патрона на Велинград Вела Пеева читалище “Васил Левски” организира тържествен концерт съвместно с Литературен кръг “Свободна мисъл”. Концертът ще се състои в зала 1 на читалището в кв. Каменица на 16 март от 17.30 часа.

КОНЦЕРТ На 6 март в салона на читалище “Просвета” в Костандово групата за стари градски песни “Евридика” с художествен ръководител Никола Янев-Чоли изнесе самостоятелен концерт. 16-те песни бяха поздрав към всички жени по повод 8 март.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай