Велинград - online - Силно първенство за ПК „Белмекен” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Силно първенство за ПК „Белмекен”
Публикувано 2009-03-17 07:26:46 от Темпо

От 13 до 15 март в Пловдив се проведе държавното лично-отборно първенство по плуване за юноши и девойки младша възраст 13 и 14 годишни. 308 плувци от 31 клуба се надпреварваха в покрития плувен басейн “Младост”.
3 златни и 4 бронзови медала е активът, с който се завърна Плувен клуб “Белмекен” от държавното първенство. Големият успех бе свързан с Вангелина Драганова, която спечели 3 златни медала съответно на 50, 100 и 200 метра бруст с отлични резултати. Цветелина Русинова спечели бронз на 50 м. свободен стил. Бронзов медал спечели щафетата 4х50 м.в състав Теодора Ганева, Вангелина Драганова, Цветелина Русинова и Анна Гаргова. Отлично се представиха и Теодора Папазова, която се класира 6-та на 50 м. бруст, а също и Ани Чечева. Доброто представяне на клуба бе затвърдено и от спечеленото 3-то място в крайното отборно класиране. При юношите много силно се представи Запрян Топузов, който спечели 2 бронзови медала на 50 и 100 метра свободен стил.
ПК “Чепинец” участва с 16 състезатели. Макар че този път не спечелиха медали, треньорите на клуба са много доволни от възпитаниците си, които реализираха лични най-добри постижения. Задоволството идва от факта, че състезателите са 13 годишни, а отстъпиха само на по-големите и се наредиха сред най-добрите от връстниците си. Марияна Марчева е четвърта на 50 м гръб, Катерина Данчева е четвърта на 200 м бътерфлай. В щафетните плувания девойките в състав Христина Вардева, Ирина Делиева, Катерина Данчева и Марияна Марчева са десети от 25 клуба. При юношите Ангел Станчев е седми на 200 м бруст, Христо Бозаджиев девети на 200 м бруст и 200 м гръб, Тони Торов десети на 50 м св.стил. Димитър Грозев, Стоян Димитров и Владимир Въргов са сред първите 16 и допринесоха за отборното класиране. В щафетните плувания Христо Бозаджиев, Ангел Станчев, Тони Таров и Димитър Грозев са седми.
Треньори и състезатели сърдечно благодарят на община Велинград за подсигурения отново превоз.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай