Велинград - online - КРИМИ ХРОНИКА 24.03.09 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

КРИМИ ХРОНИКА 24.03.09
Публикувано 2009-03-24 09:07:15 от Темпо

КРИМИ ХРОНИКА
ГРАБЕЖ Жена на 52 години бе ударена в главата и обрана пред дома си във Велинград. Грабежът е извършен на 16 март вечерта, като А. В. е нападната от крадец, който е задигнал дамската й чанта с 5000 лева и няколко дебитни карти. Жената е приета в болницата с рана на главата, без опасност за живота. По случая работят местни криминалисти, но извършителят на грабежа още не е открит.

АРСЕНАЛ Истински боен арсенал откри полицията при претърсване на домове в Ракитово за незаконно притежаване на оръжие и боеприпаси. В дома на 59-годишния Г. Г. са намерени ловен барут, 40 патрона 9 мм, 83 патрона 7.62 мм, 36 ловни патрона 16 калибър, 2 стоп-палки с надпис “МВР”. В къщите на Х. А., 37 г. и Г.Г., 61 г. са открити ловна пушка, самоделен пистолет 22 калибър, 9-милиметров боен пистолет “Парабелум”, 19 ловни патрона 19 калибър. За оръжията и боеприпасите мъжете не притежават разрешителни и да задържани за 24 часа в ареста.

ДЪБ Кражба на 57 дъбови дървета бе осуетена от служителите на Дръжавно лесничейство “Ракитово”. Те са заловили четирима мъже от Драгиново, а дървата са конфискувани. В ареста за 24 часа са вкарани нарушителите М. Д., 62 г., С. А., 22 г., А. К., 20 г. и М. Д., 35 г.

АЛКОХОЛ Полицията залови отново млад шофьор, който кара след употреба на алкохол: 19-годишния Ц. Ш. от Дорково, който седнал зад волана на ладата си с 1.45 промила алкохол.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води