Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 24.03.09 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, September 11
· Започва строителството на нова детска градина в Драгиново
· Съединението, което ни прави горди българи
· Първа копка на зала-мечта в НПГГС „Христо Ботев“
· Кметът се извини за загражденията по време на концерта
· КРИМИ ХРОНИКА 11.09.18
· Ловно-рибарското дружество във Велинград уверено крачи през три века
· Търсят се над 20 учители
· Кой развя велинградски байряк на връх Монблан
· Малки обяви: 11.09.18
· Житейски път, достоен за пример
· “Звънче” стигна “До върха на планината” в Португалия
· Приз от „Пусть всегда будет солнце“
· Георги Сейменов сред най-бързите плувци-ветерани в Европа
· „Чепинец” се завърна на победния път
· ПОЩА: Велосипедисти сигнализират за дупки по пътя Дорково - Дъново
· Три дни летни ски на Юндола
Tuesday, September 04
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.09.18
· Велинград отпразнува юбилеи и придобивки
· По статуята посрещат
· Финален щурм за ремонта на центъра

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 24.03.09
Публикувано 2009-03-24 09:21:35 от Темпо

ПЪРВА ПРОЛЕТ Велинград посрещна първа пролет с шейни и снежни топки. Да се чуди човек кой е по-силен - глобалното затопляне или Баба Марта?!
ВОДЕЩ По всяка вероятност Камен Воденичаров ще е водещ на церемонията на 4 юли, когато Велинград ще получи званието “СПА столица на Балканите”. През седмицата той дойде и води разговори с членове на инициативния комитет.


КРИЗА Кметът Иван Лебанов участва в годишната среща на Националното сдружение на общините в България на 17 март. Освен приемането на отчетите за 2008 и бюджета за 2009 г., кметовете са обсъдили най-важната тема - как общините да запазят финансова стабилност в условията на икономическа криза.

СИНИ Предизборната коалиция между СДС и ДСБ обяви, че в 17 избирателни района листите за кандидат-депутати ще се водят от представители на СДС, а в 14 водачите ще са от ДСБ. На пресконференция в Пазарджик депутатката Екатерина Михайлова съобщи, че в нашия избирателен район водач ще бъде Даниел Митов - заместник-председател на ДСБ, работил като изпълнителен директор на фондация “Демокрация”.

БЕЛОГРАДЧИК В писмо до велинградския кмет Ив. Лебанов кметът на Белоградчик Ем. Цанков благодари за активното включване на велинградчани в кампанията за избор на новите седем чудеса на света. Община Велинград бе една от първите, която подкрепи идеята да гласуваме в полза на българската кандидатура. В момента феноменът Белоградчишки скали е на второ място в своята категория, но гласуването в интернет!

ПОРЪЧКА Община Ракитово стартира изграждането на комплекс за социални услуги за възрастни хора. Вече е обявена обществена поръчка за строежа на новата двуетажна сграда с прогнозна стойност 375 000 лева без ДДС.

ОТЛИЧИЕ На 26 март кметът на Сърница М. Карамолла на тържествена церемония в столицата ще получи отличието “Златен печат”. То се присъжда на уникални европейски селища за тяхното културно наследство и природни дадености.

ТЕАТЪР Актрисата Искра Радева ще гостува отново на велинградска сцена, но този път и като режисьор. На 24 март в читалище “Отец Паисий” ще видим пиесата “Лудории в събота вечер” на М. Митоа с участието на Искра Радева, Веселин Ранков, Антон Радичев и Милена Атанасова.

ПОЛИТИЦИ В хотел “Двореца” на 22 март бяха връчени дипломите на завършващите тази пролет “Училище за политици”. То е организирано от фондация “Свободна и демократична България” на Дими Паница в сътрудничество с “Отворено общество”, Нов български университет и Политическа академия за Централна и Югоизточна Европа с идеята да изгражда млади политически и граждански лидери. Участниците направиха дарение за Дома за деца, лишени от родителски грижи заедно с “Джуниър Ачийвмънт”.
БЛАГОДАРНОСТ Директорката на Регионалния инспекторат на МОН Бойка Маринска изпрати благодарствено писмо до общинското ръководство и СОУ “Васил Левски” за отличната организация и домакинство на Националното състезание по физика, което се проведе във Велинград.

 
SPA Hotel-Olympic

Недвижими имоти


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Пречистване на отпадни води