Велинград - online - ПРЯКА РЕЧ: Ода за идиотската държава България 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ПРЯКА РЕЧ: Ода за идиотската държава България
Публикувано 2009-03-31 09:11:32 от Темпо

В България всичко е идиотско. Идиотията е най-тежкият стадий на умствена недостатъчност. Най-малко засегнати са дебилите, след тях са олигофрените, а най-близки роднини на идиотите са имбецилите. Цялата тази родова пасмина се среща в България, но от тях най-много са идиотите. Те обаче не са хомогенна група. Някои от идиотите са си по рождение идиоти. Това са по-младите идиоти, повечето от които са три пъти идиоти. Един път са идиоти по наследство, защото планът им е идиотски. Втори път са идиоти, защото идиот ги е правил. И трети път са идиоти, защото условията са ги направили завършени идиоти. Това са истински идиоти - по-идиоти от тях не може да има... Техният брой в последните години се увеличава все повече.

Една по-малка група са така наречените два пъти идиоти. Техният план не е идиотски, но когато са правени, баща им е попаднал в идиотски условия, в резултат на което дефектно са направени. По-късно и условията, в които са живеели, са ги довършили и затова са станали два пъти идиоти. Най-малката група е на един път идиотите. Те са с нормален план и баща, но по-късно са попаднали в идиотски условия и са станали идиоти. Тази група освен че е малка, е на път да изчезне в близките години, защото броят на нормалните българи катастрофално намалява... Ясно е, че от идиоти друго не можеш да очакваш, освен идиотщини. Нормалните хора от капитализъм преминават към демокрация и социализъм. А българските идиоти правят точно обратното. Нормалните хора творят и градят, а българските идиоти рушат и грабят. Нормалните хора уважават реда, закона и ближния си, а българските идиоти обичат хаоса, беззаконието и безредието. Те мразят, завиждат и пречат на ближния си.
Идиотите не понасят нормалните и умните хора, затова избират идиоти да ги управляват. Колкото е по-голям идиот - толкова повече власт му дават, а после се оплакват помежду си - тоя идиот дето са го избрали да ги управлява какви идиотщини е свършил.
Когато говорят, идиотите говорят по своя идиотски и неразбираем начин, без да се интересуват дали ги слуша и разбира някой друг. Така е и в парламента, и на работните им места, и в домовете им. Никой никого не слуша и прави това, което си иска, без да се съобразява с другите. Идиотска работа...
За това нищо не е както трябва в идиотската държава България!
д-р Любомир Крантев

От автора: С настоящия материал аворът няма за цел да засяга и обижда лица в неравностойно положение, страдащи от тези заболявания. Термините идиотия, олигофрения и инбецил са използвани метафорично.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола