Велинград - online - ОНЧ „Отец Паисий” с нова уеб-страница 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ОНЧ „Отец Паисий” с нова уеб-страница
Публикувано 2009-03-31 09:12:26 от Темпо

Единадесет читалища в област Пазарджик, между които и ОНЧ “Отец Паисий” – Велинград, ще получат безвъзмездно изработени уеб страници с модерен дизайн и динамична структура. Това се случва по проект “Сътрудничество между читалищата и бизнес организациите – модел за успешно партньорство”, осъществяван с безвъзмездната финансова помощ на Европейски социален фонд и Оперативна програма “Административен капацитет” и изпълняван от Индустриална стопанска асоциация – Пазарджик. Страниците ще се изработват от отдела по уеб дизайн на Българска стопанска камара, като за всяко читалище ще бъдат предложени по два варианта, от които да избира. Те ще бъдат обслужвани безплатно за период от една година. На специален следващ курс представителите на читалищата ще бъдат обучени и за поддържането на сайтовете.

Поредния модул на обучение по проекта се състоя от 24 до 26 март в хотел “Аура” във Велинград. В трите работни дни, при голям интерес от страна на обучаващите се организации, как да пишат проекти и да си партнират разказваха инж. Тодор Бозвелиев – експерт “Евроинтеграция” към Българска стопанска камара, Иваничка Мусова – експерт читалищни дейности и Цвети Радина – изпълнителен директор на Индустриална стопанска асоциация.
Проектът стартира през зимата на миналата година, а крайният срок за приключването му е месец май 2009. Общата му цел е повишаване капацитета на структурите на гражданското общество в Област Пазарджик за активно партньорство с местната власт при разработването и изпълнението на местните политики. Бенефициентите бяха обучавани да работят в екип, да разрешават вътрешни конфликти, на стратегическо планиране и бизнес английски. Последните модули всъщност са изработването на интернет страниците и кръгла маса, с която проекта ще бъде закрит. Очакванията са в резултат на изпълнението му да стане възможно оценяването на нуждите на целевата група, да се изградят капацитет и умения за нова визия и активно поведение на гражданското общество, да се създадат модели за устойчиво развитие и мрежи за сътрудничество, като в резултат на всичко това се разработи и успешен модел за ефективно партньорство между структурите. Ръководителите на проекта се надяват чрез създаващите се партньорства да възникнат много полезни идеи и да се реализират още много ефективни проекти.
Весела Цинцева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България