Велинград - online - В годината на иновациите - нов кабинет 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

В годината на иновациите - нов кабинет
Публикувано 2009-03-31 09:13:43 от Темпо

На 26 март в ПГИТ “Алеко Константинов” официално бе открит нов кабинет по чуждоезиково и компютърно обучение. Техническото оборудване в кабинета е по спечелен проект “PARAFLOW” към програма “Развитие на човешките ресурси и насърчаване на заетостта”. Проектът е на Европейския съюз и от всички участвали в него училища само 7 професионални гимназии от страната са успели да се представят достойно, между които и нашата професионална гимназия.

Кабинетът създава интерактивна среда за обучение с използването на мултимедия, говорящ речник, интерактивен тест, работа по меню. В него учениците ще се обучават по информатика, информационни технологии, чужд език (английски, немски, руски, френски и гръцки) по професията. Има възможност да се извършва и обучение за преквалификация на хора от Борсата. И както сподели зам.-директорът Снежана Похлупкова: “Основната цел е да се поддържа интереса на учениците по време на учебния час, като продължаваме да търсим нови и съвременни форми на обучение, особено през 2009, която е обявена за годината на творчеството и иновациите.”
За цялостното обзавеждане на кабинета голям дял има ръководството на училището и участвалите с лични дарения Атанас Рангелов, Снежана Похлупкова, Тодорка Ланджова, Ели Гергова, както и участвалите с труда си Атанаска Геджева и Хавиле Кандьова. Структурното окабеляване на кабинета е дело на Димитър Похлупков.
Новият кабинет бе официално открит с урок по английски език на тема “В ресторанта”, проведен от Мирослав Атанасов, а първият клас, ползал новите компютри и програми, бе 9 “Д” със специалност “Администратор в хотелиерството”. Кабинетът откри зам.-директорът Снежана Похлупкова, а начало на урока методистът по английски език Ели Гергова.
Веска Божкова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води