Велинград - online - В Москва опашка от чакащи за СПА процедури на нашия щанд 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

В Москва опашка от чакащи за СПА процедури на нашия щанд
Публикувано 2009-03-31 09:49:05 от Темпо

В предишния брой ви информирахме за велинградското участие на Международното туристическо изложение в Москва. Ето какво сподели г-жа Дафинка Нанова-Йовчева, кинезитепаревт в СПА центъра на хотел “Двореца”, която заедно с колежката си Радка Дузова от хотел “Рич” и туропертора Борис Голомехов се завърна от най-голямата туристическа борса в Русия:


- Вашето мнение за българското участие на изложението в Москва?
- Москва е космополитен град. Изложбената площ на “Крокос сити център” е с дължина 3 километра. Българският щанд беше много интересен. В шатра бяха разположени масажни кушетки, на които показахме интересни СПА процедури и най-нови масажни техники. Националният отбор по народни танци в български носии и под звуците на народна музика танцува кръшни хора и ръченици.
- Имаше ли интерес от страна на руснаците към това, което демонстрирахте вие?
- Смятам, че това, което показахме ние, беше най-голямата атракция на българския павилион. Само през първия ден направих 30 масажа с демонстративна цел. Редицата от чакащи не намаляваше. За следващите дни се наложи да правим списък.
- Какво точно показахте?
- Най-атрактивните процедури, които демонстрирах, бяха “Атар от рози” и “Атар от здравец”. Това са две от топ-класните процедури, които влизат в СПА менюто на хотел “Двореца”. Те са чисто български, продуктите са на основата на българско розово масло и масло от здравец. Освен тях демонстрирах “Бамбукови мечти”, “Кокосов рай”, “Африкански полъх”, “Светлините на Мароко”. Всички се правят със специални аксесоари и ефектът е невероятен.
- Смятате ли, че руснаците харесват България и биха я предпочели пред други дестинации?
- България има зимни курорти - Банско, Пампорово, Боровец, има морски курорти - Албена, Златни пясъци Слънчев бряг, има климатични и балнеологични курорти, какъвто е нашият град. Руснаците обичат лечението с минерална вода и интересът им към Велинград беше голям. Задаваха въпроси за климата, за състава и лечебните свойства на велинградските минерални води, какви заболявания се профилактират и лекуват тук. На всички въпроси отговорих изчерпателно, като подчертавах, че Велинград е СПА столицата на Балканите. Проблем за тях остава визовия режим и затрудненията, които имат за изваждане на виза.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай