Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 31.03.09 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 31.03.09
Публикувано 2009-03-31 10:24:37 от Темпо

НАЦИОНАЛНО Директори и ученици от 6 училища в Пазарджишка област се класираха за участие в националната конференция “Училището - желана територия за ученика”. След като спечели максималните 40 точки, директорът на СОУ “Васил Левски” Емил Моллов ще представи на национално ниво доклада си за оптимизация на управлението на съвременното училище. Националната конференция ще се проведе в Пловдив от 14 до 17 април.


ОТКРИВАНЕ На 31 март ще бъде открит Дневният център за възрастни хора с физически увреждания. След голям ремонт центърът ще се помещава в бившия склад на старата сграда на общината. Директор на новата социална структура ще бъде г-жа Ели Янева-Зисова.

ХОР Туристи ветерани от Велинград са поканени и ще вземат участие в юбилейното честване на хор “Планинарска песен”. Велинградчани ще присъстват на празника в Националния дворец на културата в столицата на 4 април т.г.

ГРАНИЦА В петък, 27 април, в община Ракитово заседава поредната комисия, назначена от областния управител за определяне на спорната от години землищна граница между общините Ракитово и Батак.

ПИЯНИ 38-годишният Г. Ц. блъсна реното си в друг автомобил в сряда слеодобед на улица във Велинград. При проверка с дрегер е установено, че е шофирал с 2.07 промила алкохол, но заради здравословни проблеми не е задържан в ареста. В събота през нощта полицаите заловиха зад волана на хюндай 27-годишния А. Б. от Костандово - неправоспособен и пиян, с 2.17 промила алкохол.

ДЪРВА Четири бързи производства бяха образувани срещу Е. Г., 55 г., Д. Ч., 42 г., Б. Ч., 29 г. и М. Ч., 75 г. В дворовете на техните жилища в Анезица служители на ДЛС “Алабак” са открили складирани дърва, за които няма разрешително. Незабавно производство и 24 часа в ареста получи Г. Д., 22 г., който е заловен да сече бял бор без позволително.

ТАКСИ В петък РПУ на МВР проведе специализирана полицейска акция за проверка на таксиметровите автомобили. Заловен е 50-годишният Д. С. с шкода, който работел като такси, но няма лиценз и разрешителни за дейността.









 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай