Велинград - online - ОДК с награди от “Чудомириада” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ОДК с награди от “Чудомириада”
Публикувано 2009-04-07 10:38:56 от Темпо

На 26 и 27 март в Казанлък се проведоха празниците на детските таланти “Чудомириада”, организирани от министерствата на образованието и културата, университети, академии и културни институции. Празниците обхващат няколко направления творби и изпълнения на деца таланти.

В направление “Сладкодумци” - в областта на театралното изкуство, участваха децата от театралната школа към Общински детски комплекс (ОДК) Велинград с ръководител Иванка Дебелушина. В направление “Звезди” за песни и танци се включиха децата от вокална група “Караоке” с ръководител Юлиана Ковачева. В състезанието “Познаваме ли Чудомир” игра отбор от 4 деца от театралната школа: Христина Влахова, Радка Попова, Емилия Хаджиева и Радослава Райчева. Отборното представяне на децата бе повече от успешно - в доста силната конкуренция от цяла България завоюваха трето място и бронзови медали, като показаха завидни знания за творчеството и живота на Чудомир. Мария Пашова, Диана Чолакова и Надежда Сапунджиева от вокална група “Караоке” спечелиха бронзови медали и бурни аплодисменти на публиката със своите изпълнения. На заключителния концерт в зала “Искра” публиката затаи дъх в продължение на почти час, за да поглъща с очи и уши прекрасните постановки на децата от театралната школа: “Наше село” с участието на 11 деца, “Ученият син”- 10 деца, “Мързеливата черга”- 9 деца и “Женски хитрини”- 8 деца. Със силно актьорско присъствие се отличиха Христина Влахова, Илия Семерджиев, Петър Илинов, Радка Попова, Радослава Райчева и Атанас Петров.
Не можем да изредим всички деца, които се представиха перфектно и завоюваха специалната награда, която се дава за първи път по преценка на компетентното жури и само за децата от Велинград, а тя е повече от златния медал. На децата от театралната школа пожелавам все повече успехи и да прославят името на града и институцията ни.
Юлиана Ковачева, директор ОДК

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България