Велинград - online - Преди Великден: седмица на чистотата 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Преди Великден: седмица на чистотата
Публикувано 2009-04-07 11:08:49 от Темпо

В дните преди Великден фирма “Еко Титан” организира седмица на чистотата. Традиционното пролетно почистване ще се проведе от 11 до 16 април.

Определени са и датите за почистване по квартали: 11 и 12 април за Каменица, 13 и 14 април за Лъджене, 15 и 16 април за Чепино. Гражданите, които се нуждаят от чували за събиране на боклука, могат да получат такива в бившето заведение “Рибката” в Каменица, в работилницата на Курортна поликлиника в Лъджене и на автобусната спирка под училище “Н. Рилски” в Чепино.
От “Еко Титан” молят велинградчани преди Великден да изчистят дворовете си и да оставят чувалите до съдовете за смет. Колите на фирмата за извозване на чувалите ще са с ръчно товарене. Важно е да се знае, че по време на пролетното почистване няма да се извършва извозване на строителни отпадъци.
По повод започналата подмяна на кофите за смет “Мева” от фирмата съобщават, че е практически невъзможно това да стане едновременно за всички квартали и улици. Приоритет ще бъде доставката на кошове за смет за домове, където няма такива. От “Еко Титан” продължават подмяната на старите кофи с нови и се надяват гражданите да проявят търпение. Хората, които са закупили старите си кофи за смет, могат да ги запазят. Останалите ще се рациклират от “Еко Титан”.
Заради многото обаждания за препълнени съдове за разделно събиране, от “Еко Титан” уточняват, че фирмата няма право да ги почиства. Към момента договорът за разделно събиране е между общинската фирма “Стройком” и “Екобулпак”. Телефонът за връзка на гражданите с “Еко Титан” е 5 44 45.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола