Велинград - online - Беев се размина с Гинес 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Беев се размина с Гинес
Публикувано 2009-04-07 11:41:40 от Темпо

Местният депутат от ДПС Фидел Беев бе оправдан напълно от софийския градски съд по дело за недекларирани доходи. Става въпрос за 43 804 лева, които пропуснал да декларира през далечната 2003 г. и за дължимия върху тях данък от 12 585 лева - суми, които законът определя като данъчни задължения в особено големи размери.

Съдебното производство бе подновено през 2006 г., след като Ф. Беев се прости с депутатския си имунитет. Въпросното дело стана скандално известно с това, че е отлагано 33 (!!!) пъти. Преди две седмици Висшия съдебен съвет обяви, че започва проверка на причините за забавяне на дела с голям обществен интерес. Сред делата, които ще се проверяват, влезе и отлаганото 33 пъти дело срещу Ф. Беев. А сред многото коментари в интерент имаше и такъв, че депутатът прави всичко възможно да отлага делото, защото иска да влезе в Книгата на рекордите “Гинес”. Кога и как ще приключи проверката на ВСС не е ясно, но присъдата на СГС е ясна: депутатът е невинен, защото междувременно си е платил данъка. Искането на прокуратурата народният избранник да бъде санкциониран поне с глоба не бе уважено от съдиите. Куриозното в случая е, че за същите нарушения от същия период Димитър и Красимир Бееви преди години бяха съдени и осъдени да заплатят глоби.
Освен че постанови, че депутатът е невинен, СГС присъди направените до момента съдебни разходи от 3856 лева да бъдат за сметка на държавата. Решението не е окончателно и може да бъде обжалвано от прокуратурата пред Апелативен съд - София.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води