Велинград - online - Плувците на СОУ “Св.св. Кирил и Методий” продължават в зоновото първенство 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Плувците на СОУ “Св.св. Кирил и Методий” продължават в зоновото първенство
Публикувано 2009-04-14 07:40:27 от Темпо

През април отборът по плуване на СОУ “Св.св. Кирил и Методий” - Велинград ще представя общината на зоновите ученически първенства във възрастовата група V-VII клас. Това е поредният голям успех на спортната школа на училището, което се готви да отбележи 120-годишен юбилей.

През настоящата учебна година спортистите от СОУ “Св.св. Кирил и Методий” спечелиха призови места в 4 спортни дисциплини:
БАСКЕТБОЛ Юношите IX-XII клас спечелиха Коледния турнир, а момчетата VIII-Х клас станаха първи в общинското първенство. Юношите XI-XII клас записаха най-големия успех, печелейки първо място на общинското и второ място на областното първенство по баскетбол. Трети места спечелиха момчетата V-VII клас на общинското и момчетата IX- XII клас на областното първенство.
ВОЛЕЙБОЛ Първи места в състезанията по волейбол завоюваха: юношите IX-XII клас на Коледния турнир, юношите XI-XII клас на общинското първенство, момчетата VIII-X и момичетата V-VII клас на общинските финали. Всичките тези отбори спечелиха сребърни медали на областното първенство. Тимовете на девойките XI-XII и IX-XII клас се поздравиха с третото място на общинското първество и Коледния турнир.
ПЛУВАНЕ В различните възрастови групи от пети до осми клас момчетата и момичетата на СОУ “Св.св. Кирил и Методий” спечелиха първите места на общинското първество. Момчетата V-VII клас спечелиха и областното първенство и продължават в зоните. Момчетата VIII-X клас са втори на областните състезания.
ТЕНИС НА МАСА Отборът VIII-X клас спечели финала на общинското първенство и донeсе победа за СОУ “Св.св. Кирил и Методий”.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България