Велинград - online - Нови успехи за ОДК 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Нови успехи за ОДК
Публикувано 2009-04-14 08:54:31 от Темпо

От 3 до 5 април в кино “Гео Милев” в Пловдив се проведе поредният фестивал на детската забавна песен за цяла Южна България - така наречиният “Малък Мюзик Айдъл”. В журито не фестивала участваха Жан Пехливанов - композитор и преподавател от Пловдивската консерватория, директорът на музикалното училище, инспектори от РИО, директорката на ОДК - Пловдив Любов Стоянова.

Вокална група “Караоке” към ОДК - Велинград с ръководител Юлиана Ковачева завоюва специалната награда на ОДК - Пловдив и наградата на журито. С индивидуалните си изпълнения и артистично присъствие на сцената се отличиха Мария Пашова, Сонай Юсеин, Бет-Мари Николова, Екатерина Николова и Карина Неделчева.
Седмицата бе напрегната и за театралната школа към ОДК. Веднага след завоюваните награди на “Чудомириада” в Казанлък (за които “Темпо” вече информира) децата се включиха в националната кампания “Да съхраним огъня български”. Нейната цел е след влизането си в ЕС България да запази идентичността на българския фолклор и изкуства. Децата от нашата театрална школа изиграха с успех постановките “Наше село”, “Ученият син” и “Шарена черга”. Заключителното класиране на националната кампания, организирана от арт и фолклорен център “Нестия”, ще бъде през декември. Спечелилите постановки ще бъдат включени във филм със същата тематика, който ще заснеме БНТ.
Възпитаници на Общинския детски комплекс в събота и неделя взеха участие и в Националния фестивал на българската патриотична песен “Родолюбие” в Панагюрище.
Юлиана Ковачева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води