Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 21.04.09 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 21.04.09
Публикувано 2009-04-21 09:08:52 от Темпо

Да е честито Възкресение Христово! Млади и стари се поклониха пред Христово разпятие и се промушиха за здраве под отрупаната със здравец и пролетни цветя маса в църквата “Света Троица” в кв. Каменица. Отец Антон мироса и благослови вярващите.

ЧЕРВЕНИ На Великден общинската организация на БСП във Велинград кани на “Великото великденско велинградско чукане с червени яйца”. Поканата е за 10 часа на Великден, 19 април, на площад “Н. Гяуров”.

МЕБЕЛИСТИ Велинградското Сдружение на мебелопроизводителите “Родопска твърдина” се готви за участие в мебелна борса в Москва. Мащабното събитие в руската столица е в края на април и там наши мебелопроизводители ще рекламират своята продукция.
КОЗУНАЦИ След извършване на проверки контролните органи съобщиха, че на територията на Пазарджишка област не са открити великденски козунаци, в които е използвана жълта боя. В проверените производители и търговски обекти не са открити нарушения.

СТРЕЛБА При семеен скандал със сина си 67-годишният велинградчанин С. И. извади самоделна пушка и стреля във въздуха. Полицията се е намесила, арестувала е нарушителят и е иззела пушката 12-ти калибър, 11 ловни патрона, 6 патрона за карабина, пълнител за пистолет, тъй като мъжът не е имал разрешително.

ПОЕТИ В дДневния център за възрастни хора с физически увреждания се проведе среща с велинградските поети Катя Славова, Любен Атанасов, Ангел Горанов и Ангел Пачалов. Творците прочетоха свои стихове и подариха книги на центъра.

ДАР Петокласници от СОУ “Св.св. Кирил и Методий” с класен ръководител Елена Василева занесоха яйца и козунаци в Дома за възрастни хора “Ела” във Велинград. Учениците бяха подготвили и кратка програма, за да създадат празнично настроение за обитателите на дома.

ЮБИЛЕЙ Читалище “Просвета” в Костандово ще празнува 90-годишнина на 26 април, неделя.Председателят Никола Бързанов ще представи отчетен доклад, а за гостите ще има много музика и забавления. Изненадата е мъжката група “Стар мерак” от Банско.

От редакцията: Заради Великденските празници този брой на вестника е приключен редакционно на 17 април и излиза на 18 април 2009 г. Честито Възкресение Христово и светли празнични дни!

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай