Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 28.04.09 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 28.04.09
Публикувано 2009-04-28 09:36:40 от Темпо

СЪДИЯ Висшият съдебен съвет прекрати дисциплинарното производство срещу Юлия Китанова, съдия в Районен съд - Велинград. То бе образувано по искане на председателя на съда Веселин Петричев за системно неизпълнение на служебните задължения от страна на г-жа Китанова, която е в отпуск по майчинство. Решението на ВСС е заради изтекла давност на провеждане на производството и може да бъде обжалвано.


МУЗИКА На 21 април велинградският духов оркестър и мажоретен състав взе участие в празниците по случай 50-годишнината на библиотека “Никола Фурнаджиев” в Пазарджик. Нашите музиканти и мажоретки са поканени от кмета на Каварна Цонко Цонев и ще се включат в програмата на организирания от морската община голям международен маратон в началото на месец май.

ДИСКОТЕКА Вечерта на 27 и 28 април на паркинга пред кафе “Централ” във Велинград гостува първата дискотека на колела. Организатор на турнето “Start a Рarty” е агенция “Ликьор Мениджмънт”. Според предварителната програма на 27 вечерта в пътуващата дискотека във Велинград ще пее Любо, а на 28 април гост ще е Мария Илиева.

РАКИТОВО В читалище “Будилник” в Ракитово на 24 април бе официално представен спечеленият от общината проект за изграждане на пречиствателни съоръжения за отпадни води и реконструкция на канализацията. Проектът, за който “Темпо” писа, е на стойност 515 000 лева и трябва да бъде завършен до юли следващата година.

ВАКСИНИ Горски работници от стопанствата във Велинград ще бъдат ваксинирани срещу кримска хеморагична треска, съобщиха от РИОКОЗ - Пазарджик. Тежкото заболяване се причинява от ухапване на кърлежи, а Велинград е ендемичен район и затова тук ще се извърши ваксиниране.

ХУЛИГАНИ Трима извършители на хулигански прояви бяха осъдени от Районен съд - Велинград да заплатят парични глоби. 32-годишният А. С. е предизвикал скандал и е нанесъл удари с юмрук в главата на Н. Д. 50-годишният А. С. е заплашвал свои близки с газов пистолет, а 37-годишният К. С. е ударил шамар на съселян в кафене в Света Петка. И тримата са прекарали по 24 часа в ареста.

Уточнение: в предишния брой на вестника името на сдружението на мебелопроизводителите “Родопска мебел” е изписано погрешно, за което се извиняваме.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола