Велинград - online - 100 абитуриенти танцуват в петък 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

100 абитуриенти танцуват в петък
Публикувано 2009-05-11 21:27:38 от Темпо

Около 50 абитуриентски двойки ще танцуват в петък, 15 май, на площад “Николай Гяуров” в центъра на Велинград. Те ще станат част от опита за влизане в книгата на рекордите на Гинес за подобряване на световния рекорд от най-много танцуващи двойки в един момент. Участие в мащабния проект, който включва общо 50 000 танцуващи из цяла Европа, ще вземат завършилите средното образование от СОУ “Васил Левски” и СОУ “Св. Св. Кирил и Методий” във Велинград. Вече повече от месец те се упражняват в танца кадрил, който ще изтанцуват точно в 13.00 часа заедно с хиляди свои връстници от Европа. Така Велинград не само ще стане част от големия проект, но и ще положи начало на една обещаваща традиция - всяка година по това време градът ни да се превърне в място, където да се събират млади хора не само от тук, но и от цяла България.

Основни организатори на мероприятието освен споменатите участници от двете средни училища са още треньорът и председател на клуб по спотни танци “Импулс” Петър Милчев, ученическият духов оркестър “Димитър Мечев” и мажоретен състав, Община Велинград, Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите, Министерство на образованието и науката и Държавна агенция за младежта и спорта.
Преди началото на самия танц, който е обявен за 13.00 часа, ще има „загряване” за всички участници и гости с едночасова ди джей-програма, а веднага след танца кадрил пред събралите се ще пее победителят в тазгодишния “Денсинг старс” и бивш вокалист на група “Каффе” Орлин Павлов. Водещ на шоуто пък ще бъде журналистът от телевизия МСАТ Кирил Аспарухов. Очаква се събитието, което е първо по рода си в България, да бъде отразено от много регионални и централни медии, съобщи лично основният организатор Петър Милчев.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай