Велинград - online - Последен училищен звънец за Випуск 2009 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Последен училищен звънец за Випуск 2009
Публикувано 2009-05-11 22:02:42 от Темпо

На 8 май в двора на Професионалната гимназия по икономика и туризъм “Алеко Константинов” прозвуча последният училищен звънец за Випуск 2009. Раздялата с училищния живот бе съпроводена и със сълзи, и с радост. Абитуриентите с класни ръководители г-жа Геджева, г-жа Узунова, г-жа Гушевилова, г-жа Бенан, г-жа Цопанова бяха поздравени от директора на гимназията г-н Ал. Табаков. Той пожела на всички завършващи икономика, туризъм, ресторантьорство, дизайн, кулинари и хлебари успешна реализация в туристическия бранш.

Официален гост на празника беше заместник-кметът на община Велинград Ангел Даскалов. Неговото пожелание към абитуриентите бе да вземат живота си в свои ръце и да не изставят мечтите си. От името на дванадесетокласниците Мария Манолова благодари на учителите и родителите за тези 4 най-хубави години в ПГИТ “Ал. Константинов” и изрази общата надежда, че тръгват по верния път в живота.
С аплодисменти бяха посрещнати думите на г-жа Т. Ланджова, помощник-директор, че “Випуск 2009 е нашата гордост”. Тя връчи грамоти за професионални успехи на трима зрелостници, прославили ПГИТ “Ал. Константинов” на национално ниво: Атанаска Палийска, спечелила награда на национален конкурс по хлебарство и Надежда Кръстева и Стойчо Андонов, носители на награда от национален конкурс по счетоводство и предприемачество. Специална благодарност г-жа Ланджова отправи към 12 “б” клас, чийто възпитаници разнесоха славата на гимназията в Австрия и Европа.
Поздрав с танц към абитуриентите отправиха танцьори от КСТ “Импулс”, след което и самите зрелостници се хванаха на традиционното хоро. След раздялата с училището идва ред на бала, който за ПГИТ “Ал. Константинов” ще е на 23 май в “Камена”.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води