Велинград - online - ГЕРБ номинира кандидати за народни представители от Ракитово 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ГЕРБ номинира кандидати за народни представители от Ракитово
Публикувано 2009-05-11 22:23:34 от Темпо

На 8 май в Пенсионерския клуб в Ракитово се проведе събрание на членовете на ГЕРБ. Новоназначеният председател Димитър Янушев представи гостите: Иван Иванов от областната структура на ГЕРБ и г-жа Караминева от НИС.
На дневен ред бяха изборът на кандидати за народни представители от листата на ГЕРБ и представители на организацията от Ракитово, които да присъстват на областното събрание в Пазарджик.
В експозето си Иван Иванов отбеляза, че ГЕРБ е демократична европейска партия и това изисква номинации във всяка община, които ще бъдат представени на областно ниво и след това в София.
Като представители на местната структура в Ракитово бяха предложени Любомир Петков, Красимир Вандев и Катя Дузова. Отвод си направи Т. Тодоров. При представянето си г-н Л. Петков каза, че неговото членство в ГЕРБ и съгласието му да се кандидатира за народен представител е продиктувано от желанието за местно лоби в структурите, от които зависи икономическото развитие на общината. Същите доводи изтъкнаха и другите двама кандидати К. Вандев и К. Дузова. За делегати на областното събрание бяха определени председателят Д. Янушев, секретарят Златка Тупарова, тримата номинирани за народни представители и още Тодор Белев, Димитър Йовчев и Росица Рускова.
На присъстващите членове и симпатизанти г-н Иванов и г-н Янушев поясниха начините за популяризиране на идеите на ГЕРБ, нейното финансиране и за по-добра връзка бе определен ден за срещи - петък, от 18 часа в новосформирания клуб на партията. Г-н Иванов подчерта, че обстановката е предизборна и би било добре срещите да са всекидневни. Членският внос бе определен на 2 лева годишно, но всички се съгласиха, който има възможност, да направи встъпителна вноска.
Оказа се, че ГЕРБ променя и състава на Общински съвет - Ракитово, защото господата Л. Петков и Кр. Вандев са общински съветници. Г-н Иванов ги окуражи да агитират още един местен депутат да се включи в редиците на ГЕРБ, за да има тя представителство и в местния парламент на Ракитово.
Невена Павлова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води