Велинград - online - Васил Иванов, управител на “Еко-Титан“ ЕООД: Правим много по-голяма инвестиция о 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Васил Иванов, управител на “Еко-Титан“ ЕООД: Правим много по-голяма инвестиция о
Публикувано 2009-05-19 18:02:41 от Темпо

Във връзка с изпълнение на инвестиционната програма в община Велинград искаме да обърнем внимание на гражданите за следните факти:
Съгласно договора, подписан между фирмата и община Велинград, ние сме се задължили да доставим 500 броя контейнери тип „бобър“. Вместо това сме осигурили 742 броя. Очевидно е, че преизпълнението е 50 процента. Изпълнението при доставянето на кръгли кофи „Мева“ също надвишава поетото като ангажимент.
Относно четирикубиковите контейнери сме доставили два пъти повече от залегналото в конкурсните условия. Бих отбелязал, че техниката, с която работи в момента фирмата разполага с 24 машини, половината от които са чисто нови. Очаква се през ноември да пристигнат още две машини, с което общият брой ще достигне 26.
Фирма „Еко-Титан“- клон София бе принудена да направи много по-голяма инвестиция в сравнение с изискванията на договора, поради факта, че наследи изключително тежко състояние на чистотата във Велинград от предходния изпълнител по чистотата – „Стройком“ ЕООД.
Последната година, в която работи фирма „Стройком“, бе белязана от очевадно неглежиране на проблемите по чистотата в община Велинград. За сведение бих искал да отбележа, че в града общият брой на контейнерите тип „бобър“ бе 280, а в цялата община 352. Повечето контейнери бяха в окаяно състояние, както и постоянно препълнени.
При приемането на работата от 16.03.2009 г. от страна на нашата фирма, се стигна до там, че фирма „Стройком“, прибирайки контейнерите си, за да спести излишни разходи, умишлено ги изсипваше на място. Смея да твърдя, че това е прецедент. Смятам, че във всяка една община, където дадена фирма си е позволила подобно действие, то не би могло да остане без последствия за самата нея.
По отношение на озеленяването заварихме пълна липса на каквато и да е озеленителна техника, както и липса на организация по озеленяването. Още през първия месец фирма „Еко-Титан“ успя да засади 5 500 храста по бул.“Съединение“ и само затоплянето на времето ни попречи да довършим целия булевард.
Тук е мястото да кажем, че по наша констатация през периода декември-март фирма „Стройком“ не е извършила никакво озеленяване, а точно това е периодът, в който се засаждат широколистни дървета, когато се е орязват короните на дърветата, в който се оформят храстите.
Ръководството на фирма Еко-Титан иска да увери гражданите на Велинград, че цялото това безхаберие е вече част от миналото. Ние имаме сключен постоянен договор, който ще спазваме акуратно и ще изпълняваме в срок всички допълнителни изиксвания, които има възложителят в лицето на кмета на Велинград.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води