Велинград - online - ИЗБОРИ 2009: 19.05.09 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ИЗБОРИ 2009: 19.05.09
Публикувано 2009-05-19 18:11:01 от Темпо

На 13 май в Пазарджик се проведе заседание на областното ръководство на ПП ГЕРБ, на което е обсъдена листата с кандидат-депутатите за парламентарните избори. Лидерът на ГЕРБ - Велинград Ангел Даскалов съобщи, че в листата ще има велинградско присъствие. Сред обсъжданите и одобрени на областно ниво бъдещи кандидат-депутати са Ангел Даскалов, Ваня Минкова и Боряна Петричева. Кандидатурите ще се гледат и от централното ръководство на ГЕРБ.

ГЕРБ реди листата за Народно събрание
Синята коалиция представя листата за евровота
Синята коалиция ще започне предизборната си кампания за евровота във Велинград на 21 май. В Художествената галерия с велинградчани ще се срещнат Найден Зеленогорски, Екатерина Михайлова и Петя Ставрева. Г-жа Ставрева е евродепутат и в момента е на трето място в синята листа от квотата на земеделците с председател Анастасия Мозер. Срещата ще бъде на 21 май, четвъртък, от 10 часа.

БСП зове за недопускане на плакатна война Предизборният щаб на БСП и Коалиция за България във Велинград разпространи обръщение до всички партии и коалиции, които ще участват в изборите за Европейски парламент. Към тях е отправена покана да подпишат декларация за недопускане на плакатна война и разлепване на агитационни материали на неподходящи места. БСП призовава за толерантна и модерна европейска кампания, която да трасира пътя за обединение на нацията.

Делян Пеевски води листата на ДПС за Пазарджишки район
На възпоменателен събор край Исперих на 16 май лидерът на ДПС Ахмед Доган обяви водачите на листи и мажоритарните кандидати за парламентарните избори. В Пазарджишки избирателен район листата на ДПС ще води Делян Пеевски, който в момента е заместник-министър на извънредните ситуации. Припомняме, че на изборите преди 4 г. листата водеше Фидел Беев. Като мажоритарен кандидат в нашия избирателен район от ДПС ще се яви Рамадан Аталай.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води