Велинград - online - Синята коалиция: Демократите ще вадят държавата от блатото 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Синята коалиция: Демократите ще вадят държавата от блатото
Публикувано 2009-05-25 23:14:24 от Темпо

Деня на свети Константин и Елена избраха представителите на Синята коалиция за среща с членове и симпатизанти във Велинград. В залата на Градската художествена галерия дойдоха кандидатът за евродепутат Лъчезар Тошев, водачът на листата за Народно събрание от Пазарджишки избирателен район Даниел Митов и настоящият депутат от ДСБ Веселин Методиев.

Те говориха за максималните изпитания, на които е била и продължава да бъде поставяна Синята коалиция, за да преодолее “преградите пред демокрацията”, поставяни от ДПС и БСП и изявиха увереността си в победата както на евроизборите, така и на изборите за Народно събрание. Веселин Методиев каза, че трябва да се подари "една голяма тава баклава за почерпка на Доган и Христо Бисеров, защото направиха така, че хората да осъзнаят, че демокрацията е в опасност". А най-добрата новина е, че "ние отиваме на власт и този път думичката справедливост ще бъде водеща в търсенето на отговорност за разсипването на България".
Лъчезар Тошев обясни необходимостта от сини представители в Европейския парламент и акцентира върху факта, че организираната престъпност е заплаха не само за България, но и за цяла Европа.
Даниел Митов бе категоричен, заявявайки: "Българските комунисти са единствените, които успяха да превърнат роднинството в професия. В в паспортите на Първанов и Станишев пише, че са граждани на Европейския съюз благодарение на правителството на ОДС, което избра пътя, по който тръгна България." Водачът на листата в Пазарджишки многомандатен избирателен район завърши с думите: "Стана патент на демократите в България да вадят държавата от блатото".
Гостите отговориха на въпросите на хората, които бяха категорични, че са нужни конкретни неща, а не само приказки. Особено впечатление направи залегналото в програматана Синята коалиция предложение за въвеждането в средното образование на предмет “Гражданско образование”, както е във всички страни на Европейския съюз.
Веска Божкова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води