Велинград - online - “Караоке” спечели награди от международен фестивал 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Караоке” спечели награди от международен фестивал
Публикувано 2009-06-01 19:37:47 от Темпо

От 17 до 19 май в Пазарджик се проведе осмият поред Международен фестивал на популярната песен “Нота по нота”. В него участваха около 250 изпълнители в 4 възрастови групи - индивидуални изпълнители, дуети и вокални групи.

Сред участниците от Украйна, Казахстан, Румъния, Узбекистан, Унгария, Израел и България беше и вокална група “Караоке” към Общински детски комплекс - Велинград с ръководител Юлиана Ковачева. Изключително интересните изпълнения на децата бяха наблюдавани и оценявани от жури в състав: Красимир Гюлмезов от дует “Шик”, Мая Райкова – продуцент в Българско национално радио, г-жа Абдикаримова - Казахстан, Мамурджан Ташматов - Узбекистан, Николае Караджа - Румъния и Николай Текелиев - България. Изключително прецизни в оценките си, те вдигнаха нивото на изпълненията и направиха труден избор. Спечелилите първи места във възрастовите групи са поканени за солисти с Биг–бенда на Българското национално радио.
Прекрасни бяха изпълненията на Мария Пашова, Бет-Мари Николова, Александър Атанасов и Сонай Юсеин, който спечели поощрителна награда и се състезаваше с 15-годишни певци. Силно участие на вокална група “Караоке”, които бяха поканени от продуцентката от БНР Мая Райкова за записи през следващия месец. Това бе по-голямата награда - изпълненията на групата да звучат по ефира на БТР. Най-професионално бе изпълнението на Карина Неделчева и Спас Караилиев в последната възрастова група, които спечелиха 3-то място в дуетите, като първо място не бе присъдено. Те бяха наградени от Красимир Гюлмезов с плакет, грамота и парична награда и получиха много награди за индивидуалните си изпълнения от спонсори.
Децата на Велинград за пореден път доказаха големите си възможности и достойно представяне!
Юлиана Ковачева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води