Велинград - online - Първоюнско веселие за 65 деца 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Първоюнско веселие за 65 деца
Публикувано 2009-06-01 19:44:06 от Темпо

На 1 юни отдел “Закрила на детето” във Велинград съвместно с Центъра за деца с увреждания “Надежда” организира тържество за 65 деца, с които работи.
За разлика от изминалите години този път децата сами подготвят програмата си със стихчета, песни и танци, които те ще покажат пред присъстващите гости и приятели. Идеята децата да порисуват на открито върху асфалт или в случай на лошо време върху лист с пастели и моливи, е свързана с темата “Щастливо детство”.
Мястото на веселието също не е подбрано случайно – зала за игри в Център за деца с увреждания “Надежда” Велинград - една от социалните услуги за деца в града, която по наблюдението на отдел “Закрила на детето” чрез високия професионализъм на екипа си показва модел за работа с деца в неравностойно положение.
Както на всеки празник, така и на този не може без подаръци, които децата очакват с особено вълнение. Искрената благодарност на отдел “Закрила на детето” е към община Велинград – г-н Лебанов и г-н Даскалов за подсигурените лакомства за децата под формата на личен подарък. На “Ротари клуб”, чрез който децата ще получат подаръчни комплекти с лични козметични принадлежности. На г-жа Боряна Белухова - за неуморната съпричастност към проблемите на децата в неравностойно положение в общината. За първоюнското веселие на децата е подсигурена и почерпка в детско кафе “Тропикана”.
Сашка Жекова, отдел “Закрила на детето”

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води