Велинград - online - Общината търси доброволци за защита при бедствия 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Общината търси доброволци за защита при бедствия
Публикувано 2009-06-01 19:57:40 от Темпо

Община Велинград обяви, че набира доброволци за образуването на група за защита при бедствия, която ще се нарича “Доброволно формирование на община Велинград“. Групата ще бъде сформирана за населените места Велинград, Драгиново, Сърница, Пашово, Кръстава.

За доброволци могат да кандидатстват всички дееспособни лица, навършили 18 години, независимо от трудовото или служебното си правоотношение. Община Велинград ще сключи договори с одобрените, като поема ангажиментите да осигури преподаватели за обучението им и екипировка. За обявените места се търсят хора с професии като строителен инженер или строителен техник, както и такива с медицинско образование. Предвидено е в групата да има спасители на длъжности като шофьор, техническо лице, специалисти алпинисти, водолази, лекари, фелдшери, сестри или санитари, газ-специалисти. Доброволците ще бъдат застраховани срещу злополука, настъпила при или по време на изпълнение на договорните задължения. Всички ще бъдат осигурени във връзка със социалните рискове на дейността им.
Подборът на доброволците ще се извършва от комисия на 29 юни 2009 г. Събеседването с кандидатите, които ще помагат при ситуации на бедствия, ще се проведе в общината по предварително определен график в периода от 1 до 5 юли 2009 г. Телефонът за информация е 0359/5-32-10. Молби по образец се приемат в деловодството на общинска администрация - Велинград
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води