Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 09.06.09 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 09.06.09
Публикувано 2009-06-08 22:32:24 от Темпо

РИБОЛОВ С надеждата да хване златната рибка кметът Иван Лебанов хвърли въдица на риболовния турнир в събота на Клептуза. На снимката е и основният организатор на състезанието д-р Георги Деликостадинов от Ротари клуб “Бесепара” Пазарджик.


СЕДМОКЛАСНИЦИ 2699 ученици от област Пазарджик завършват седми клас. Учебните заведения обявиха 1229 места в т.нар. “елитни паралелки”, за които се кандидатства с изпити след седми клас. Желаещите да кандидатстват обаче са едва 838 ученици от цялата Пазарджишка област, от които 62 деца са от Велинград. Изпитът по български език и литература за тях ще е на 19 юни, а по математика - на 25 юни.

СЕСИЯ Редовната сесия на Общински съвет - Велинград ще се проведе на 18 юни. Съветниците решиха да изтеглят заседанието с една седмица, за да няма сесия в дните преди парламентарните избори на 5 юли.

РАКИТОВО Кметът на община Ракитово Ангел Говедарски съобщи, че е подготвил заповед и е уведомил своя заместник Ангел Кожухаров за решението си той повече да не е част от кметския екип. Веднага след това г-н Кожухаров е излязъл в болнични.

ГАЛЕРИЯ На 10 юни във Велинград ще бъде открита изложба живопис и графика на Крум Джаков. Тя се организира от Художествената галерия и Национален дарителски фонд “13 века България”. Откриването е в сряда от 17.30 часа, като авторът ще бъде представен от регионалния секретар на “13 века България” в Пловдив Анастасия Колева.

ЗДРАВЕ Месечната сбирка на сдружението на велинградските жени “Нежна сила” на 3 юни бе посветена на здравето. Юрий Синенко и Ирина Недялкова изнесоха лекция за различни техники за поддържане на здравето.

МИНИ МИС “Мини Мис” за 2008 г. Мариям Маврова бе специален гост на лятното издание на предаването. Тя изпя две песни от албума на Илияна Балийска “Зодиак” и своята емблематична песен “Пътечка”.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България