Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 16.06.09 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 16.06.09
Публикувано 2009-06-15 22:55:44 от Темпо

ПАРИ На 10 юни в столицата кметът на общината Иван Лебанов и министърът на регионалното развитие Асен Гагаузов подписаха споразумение, по силата на което общината получава от МРРБ 500 000 лева. Парите ще се използват за благоустройство и асфалтиране на улици.


ЖИЛИЩЕ На 17 юни ще бъде открито първото защитено жилище за възрастни хора във Велинград. То се нарича “Велина” и стана факт, след като община Велинград спечели проект по ФАР на стойност 155 000 лева. Очаква се на откриването да присъства министърът на социалната политика Емилия Масларова. За управител на защитеното жилище след конкурс е назначен екскметът Стоян Дулев.

ПРИЗОВКА ДПС-депутатът Фидел Беев пак не се яви на поредното си съдебно дело. На 11 юни той трябваше да застане пред Апелативния съд в столицата по делото за побой, което води срещу него потърпевшият К. Писков от Пазарджик. Този път за отлагането депутатът е използвал мотив “нередовно призован”.

ФОЛКЛОР Детският ансамбъл “Здравче-венче” към ОНЧ “В. Левски” взе участие в международен фолклорен фестивал в Пазарджик. В областния център се събраха фолклорни изпълнители от България, Сърбия, Италия, Украйна, Гърция.

БИЗНЕС Двете ученически компании на СОУ “Васил Левски” участват в националното състезание “Изгряват звезди”, организирано от програмата “Джуниър Ачийвмънт” в хотел “Кемпински-Зографски” в столицата. Те заминаха с оправдано самочувствие, тъй като работата им по проекта “Бизнес без граници” доведе до подписването на два договора с португалски компании и така влязоха в световния ТОП 10 на най-добрите ученически компании, който изготвя “Джуниър Ачийвмънт”. За представянето на велинградските компании четете в следващия брой.

ЦВЕТЯ “Еко-Титан” продължава усилено зацветяването и оформлението на парковите пространства във Велинград. През седмицата на площад “Н. Гяуров” започна и работата по оформяне на герба на Велинград от цветя. Това е част от подготовката на курорта за летния сезон и за празничния 7 юли.

ЦЪРКВА На 8 юни църквата “Света Троица” в кв. Каменица отбеляза деня на Свети Дух. Храмовият празник бе почетен с тържествена служба и раздаване на курбан.

ПЕДАГОГ По покана на директора на ДИПКУ при Тракийски университет -Стара Загора на 17 юни г-жа Таня Голомехова, директор на ЦДГ “Радост”, ще участвува в юбилеен международен педагогически форум. В раздел “Добри педагогически практики” тя ще представи своя презентация на тема “Предметно-пространствената среда в детската градина - условие за екологичното възпитание на детето”.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България