Велинград - online - НДСВ към избирателите: Не ни вкарвайте отново в такава коалиция 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

НДСВ към избирателите: Не ни вкарвайте отново в такава коалиция
Публикувано 2009-06-23 08:24:38 от Темпо

“Благодаря за високия резулат за НДСВ на евроизборите във Велинград” бяха първите думи на Весела Драганова към велинградчани, които в неделя следобед се събраха на предизборна среща в хотел “Рич”. Тя изрази радостта си, че води пропорционалната листа и е мажоритарен кандидат на НДСВ в Пазарджишка област и надеждата си, че тук ще изиграе ролята на обединител на симпатизантите и членовете на НДСВ. Г-жа Драганова подчерта, че е от 8 години в политиката благодарение на Негово величество Симеон Втори и изброи свършеното от нея в областта на защитата на майчинството, образованието, социалното дело и културата.

Слоганът на НДСВ в кампанията е “България има личности”, като целта е да бъде запазена голямата идея на НДСВ - толерантност, експертност, предвидимост. Ако ние не сме в парламента, там ще шестват популизъм, етнически битки и твърди електорати, смята г-жа Драганова. Благодарение на НДСВ и лично на Симеон Втори се случиха две исторически събития - включването на България в НАТО и ЕС. В момента не е спряно нито едно евро от ЕС за министерствата, управлявани от НДСВ - това доказва, че експертите са в тази партия. Весела Драганова, която е участвала в преговорите за създаване на тройната коалиция, бе откровена, бе никой от НДСВ не е искал партията да участва в коалицията. И призова: “Не ни вкарвайте отново в такава коалиция!”.
Пред гражданите се представиха и кандидат-депутатите Люцкан Далакчиев, зам.-председател на Държавната комисия по енергийно и водно регулиране; инж. д-р Гено Пеев-Карапеев, директор на ДЛС “Алабак” и председател на Царския ловен клуб във Велинград; Борис Голомехов, общински съветник от Зелена България, която е подписала предизборно споразумение с НДСВ. “Не може да се случи и да се промени нищо, ако не изразяваш гражданска позиция. Нека да говорим за политиката, когато сме вътре в политиката, защото да се критикува отстрани е много лесто. Изразете гражданската си позиция на 5 юли”, призова Борис Голомехов. От името на Зелена България Борис Костов поднесе на Весела Драганова приз с пожелание за светъл път.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай