Велинград - online - Атака зове: Българите масово да гласуват за български партии 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Атака зове: Българите масово да гласуват за български партии
Публикувано 2009-06-23 08:27:03 от Темпо

Трима кандидат-депутати от Атака се срещнаха с велинградчани на 21 юни в голямата зала на общината: досегашният народен представител проф. Станислав Станилов, който води пропорционалната листа и е мажоритарен кандидат; вторият в листата - журналистът от в. “Атака” Димитър Аврамов и общинският лидер Борислав Чинков, който е на пето място в листата.

Велинград е град с масово и силно присъствие на ДПС и затова тук Атака ще води сериозна битка. От резултатите на изборите зависи дали партията Атака ще я има или не, каза проф. Станилов. Неговото изказване проследи накратко 20-те точки от програмата на партията. Тезата на професора бе, че всички останали политически сили, включително новопоявилите се, предлагат в програмите си едни и същи неща. От 1989 г. България се управлява по една и съща философия - че когато всичко е частно, ще се оправи. Сега 94% от активите са частни, но държавата затъва. Атака предлага част от активите да се върнат в патримониума на държавата: електроразпределителните дружества, енергетиката, топлофикациите, язовирите, пристанищата и др. да бъдат изключително в държавни ръце. По-лош от държавния монопол е частният монопол, философията, която доведе света до финансова криза, трябва да бъде променена. Проф. Станилов изрази възмущение, че “турската националистическа партия ДПС” е облепила Велинград с плакати и настоя да се спази конституцията и тази партия да бъде разпусната. Те не са никакви либерали, а просто крадци и измамници, заяви ораторът.
Димитър Аврамов също изрази мнение, че изборната битка ще е “на живот и смърт” и акцентира на това, че ДПС трябва да бъде отстранена от властта като българите гласуват масово за български партии. Журналистът съобщи, че заедно с Волен Сидеров са изпратили доклад до ДАНС с данни, че ДПС не само граби, а и шпионира България в полза на Турция, но агенцията мълчи. Емисари щъкат из вашия регион, каза Д. Аврамов и определи Света Петка, Пашово и Кандьова като бастиони на фундаментализъм, като това става под носа на българските власти и със съдействието на Главното мюфтийство. Думите му предизвикаха жив отклик у хората в залата, както и примерите за упражняване на натиск работещи в горския сектор да гласуват за ДПС, за да не загубят работата си.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай