Велинград - online - Синята коалиция: Ние гарантираме, че БСП и ДПС ще излязат от властта 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Синята коалиция: Ние гарантираме, че БСП и ДПС ще излязат от властта
Публикувано 2009-06-23 08:29:54 от Темпо

Вместо на традиционните срещи в зала, Синята коалиция този път избра да представи водачите на листата за Пазарджишка област по нов начин. В неделя, 21 юни, в трите квартала на Велинград по различно време бе разпъната синя шатра. Водачът Даниел Митов и втората в синята листа Веселина Ралчева отговаряха на въпросите на гражданите, проявили интерес към предизборната кампания. Ето какво отговори Даниел Митов, който е заместник-председател на ДСБ, на въпроса на в. “Темпо” какви са позициите и шансовете на Синята коалиция конкретно в нашия 13-ти Пазарджишки избирателен район:

“Ситуацията е следната: от резултатите на евроизборите се вижда, че в 13 Пазарджишки избирателен район Синята коалиция е постигнала резултат с 27% по-добър от резултатите на СДС и ДСБ от евроизборите през 2007 г. Увеличили сме подкрепата и с висока избирателна активност съм сигурен, че можем да я удвоим.
Още в първата седмица на предизборната кампания отправих покана за дебат към водачите на листите на БСП и ДПС Георги Пирински и Делян Пеевски. Досега те мълчат. Изпратили сме официални покани, но помнете ми думата - няма да се съгласят на дебат. В момента това е демократичната форма политиците да застанат пред гражданите, да обяснят как ще управляват с конкретни визии за всички сектори и политики. Но ДПС и БСП водят кампании на тъмно, нощно време, не се появяват пред хората, а ги мотивират със страх и пари. Манипулираният вот, особено за ДПС, може да бъде преодолян, ако се гласува масово и отговорно. Само тогава манипулираният вот няма да има значение или ще има по-малко влияние. Трябва да се гласува за дясно-центристко правителство. Синята коалиция има силата да спечели достатъчен брой депутати в следващия парламент и да направи такова правителство с ГЕРБ. Ние гарантираме, че ДПС и БСП ще излязат от властта и ще им бъде търсена отговорност за безобразията. Гарантираме, че ще овладеем рецесията, защото сегашното правителство тика държавата към фалит, първо обяснява, че криза няма, а сега ни успокоява, че нашата рецесия е по-хубава от другите. Десницата е вадила България на два пъти от икономическата криза. Ние знаем как се стабилизира държава и можем да върнем доверието на ЕС към България. Ще го направим, като изкореним корупцията и потърсим сметка на корумпираните, които работят и живеят от конфликт на интереси - това е начинът, по който функционира това правителство”.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води