Велинград - online - Внезапно почина кметът на Ракитово 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Внезапно почина кметът на Ракитово
Публикувано 2009-06-23 08:37:33 от Темпо

Около 14.30 часа на 18 юли на ул. “Св.св. Кирил и Методий” във Велинград внезапно се раздели с живота кметът на община Ракитово Ангел Говедарски. Пътувайки с джипа си за преглед в болницата, г-н Говедарски е загубил управлението на автомобила и е навлязъл в насрещното платно. Блъснал се е леко в контейнер за боклук и е ударил движещата се по тротоара 26-годишна И. Ч. от с. Бабяк, която е настанена в болницата с фрактура на долната челюст. Дошлите на мястото специалисти от Спешна помощ са констатирали, че 59-годишният кмет е починал от масивен инфаркт. Извършена е аутопсия в Съдебна медицина - Пазарджик, съобщиха от пресцентъра на полицията.

По повод внезапната смърт на г-н Говедарски на извънредна сесия на 19 юни Общинският съвет на Ракитово реши да бъде обявен 5-дневен траур, а разноските по погребението да се поемат от общинския бюджет.
Общинският съвет на Велинград отложи за 22 юни насроченото за 19 юни изнесено заседание в Сърница, за да могат кметът на Велинград и съветниците да отдадат последна почит на г-н Говедарски.
Очаква се до няколко месеца президентът Г. Първанов с указ да насрочи избори за кмет на община Ракитово. Предстои местният парламент да вземе решение кой ще изпълнява временно тази длъжност.
Темпо

Прощавай, кмете!
Днес (23 юни) е краят на петдневният траур в Ракитово по повод кончината на общинския кмет г-н Ангел Говедарски.
Внезапната му смърт потресе гражданите на трите селища от общината. Хората не искаха да повярват, че са загубили един добър човек и един ръководител, подчинил всичките си действия за благото на общината. За краткия си мандат той успя да обедини усилията на всички за ползотворни дела, намираше време да изслуша нуждаещите се и реално да им помогне. На поклонението в ритуалната зала на Общинската администрация - Ракитово на 19 април премина скърбящо множество хора, колеги кметове, депутати, партийни лидери, за да си вземат последно сбогом с Ангел Говедарски. Направеното от него ще остане, а ние всички по-често трябва да си спомняме за този лъчезарен и деен мъж и да си дадем сметка какви хора трябва да си изберем да ни управляват, защото Ангел Говедарски вдигна летвата много високо. Прощавай, кмете! Почивай в мир!
Невена Павлова
Редакцията на в. “Темпо” изказва най-искрените си съболезнования на семейството на г-н Ангел Говедарски.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай