Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 23.06.09 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 23.06.09
Публикувано 2009-06-23 08:40:41 от Темпо

РЕМОНТ Народното събрание обяви обществена поръчка за основен ремонт на хотелския комплекс към Лечебно-възстановителната база на парламента във Велинград. Прогнозната стойност на строително-монтажните работи е 3 066 000 лева, а конкурсът за избор на фирма-изпълнител ще е само три дни след парламентарните избори - на 8 юли 2009 г.


СГС На 19 юни Софийският градски съд отложи за n-ти път дело срещу депутата от ДПС Фидел Беев. След като на 12 май той оправда неявяването си с болничен лист, сега от съдебната зала отсъстваше неговият адвокат Пламен Ялнъзов, който бил на лечение във ВМИ. Наблюдаващият прокурор Роман Василев е настоял за насрочване на следващото заседание в максимално кратки срокове и съдът е определил датата 23 юни.

ОИК С решение от 12 юни Общинската избирателна комисия - Ракитово отново прекрати пълномощията на общинския съветник Кирчо Борнев. Този път протоколът на ОИК е подписан и от зам.-председателя на ОИК - пропуск, заради който предишното решение бе отменено от административния съд. Правомощията на К. Борнев се прекратяват предсрочно заради 10 отсъствия от сесии през 2008 г. и 3 поредни отсъствия през 2009 г.

ОБЛАСТНИ Г-н Стефан Димотикалиев е назначен на поста областен управител на област Пазарджик, тъй като титулярът Георги Петърнейчев е в отпуск като кандидат-депутат. Новият губернатор е доктор на педагогическите науки, бил е секретар на община Пещера и ръководител на направление в Министерския съвет. Нов ръководител има и Окръжна прокуратура - Пазарджик. От 18 юни окръжен прокурор е Димитрия Ганчева, избрана от ВСС на мястото на Иван Даскалов, който стана окръжен прокурор на Пловдив.

ЮНДОЛА Сдружението на велинградските жени “Нежна сила” организира туристически поход по повод 24 юни - Еньовден. В събота дамите от сдружението, водени от Росица Лебанова, отидоха до Пашови скали, след което се почерпиха на Юндола.

ГОРСКИ Държавната агенция по горите стартира обществена поръчка на стойност 87 000 лева за разработване на научно-приложни теми и прилагането им в практиката. Информация от изследването на културите от дугласка ще се събира на територията на държавните лесничейства “Алабак”, “Чепино”, “Ракитово” и “Юндола” на надморска височина от 700 до 1450 метра.

ПАЛЕСТИНА През седмицата община Велинград посрещна гости от посолството на Палестина в нашата страна. Обмисля се в рамките на Празниците на културата през юли в Художествената галерия да бъде подредена етнографска изложба от Палестина.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води