Велинград - online - Драматичен сезон с хепиенд II 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Драматичен сезон с хепиенд II
Публикувано 2009-06-30 06:11:32 от Темпо

Продължение от бр. 26 След като в миналия брой ви запознахме с гледната точка на треньорското ръководство върху сезона на “Чепинец” до средата на пролетта, сега ви предлагаме и анализ на останалите мачове до края:

В защитен план Г. Николов и Л. Бачев намериха синхрон и подпомагани от Караманов и юношата Аршинков изиграха поредица от силни мачове. Благодарение на тях вратарят Игнатов не допусна гол цели 400 минути.
Апогеят на този отбор дойде в Пазарджик, където бе победен местният “Хебър”. Силната и спортсменска игра на отбора повлия и на съдиите, които започнаха да свирят по-обективно. В средата на терена истинско откритие бе Илия Иванов, който и през следващия сезон ще играе със статута на юноша. Като цяло “Чепинец” изигра изключително силен втори полусезон, като спечели само в него 33 точки и след като зимува на дъното с 8 точки, в крайна сметка завърши на 16-то място. На всички играчи трябва да им се “свали шапка” за това, че се бориха мъжки във всеки мач въпреки трудностите. Разбира се, като всеки отбор и “Чепинец” имаше своите неуспешни мачове като тези срещу “Люлин” (2:3) и “Пирин” (Разлог) (3:3), но трябва да се отбележи, че тази година всички отбори от групата бяха равностойни и боеспособни. В заключителната част на борбата отборът намери сили да стигне до целта, въпреки че беше разтърсен от скандали, свързани с неадекватното и неефективно поведение на част от ръководството.
Направеното от нас (Д., Ив. и Бл. Муртини, бел. ред.), а и направеното от Ив. Златанов и М. Пашев през миналата година показва, че при добро желание и ентусиазъм нещата във велинградския футбол могат да се получат, но трябва да се ангажират млади хора, които обичат “Чепинец”. И не на последно място да се обърне внимание на детско-юношеската школа, защото това е единственото решение, ако искаме да бъдем нормален клуб. Заради верните фенове, които истински обичат футбола, които бяха навсякъде с отбора заедно с нас и преживяваха и радостите, и болките, заради цялата футболна общественост в града сме длъжни да направим всичко възможно и догодина “Чепинец” да го има, но в нов вид, с ново управление, с цялостна стратегия и с подкрепата на цялото общество. Нека погледнем другите курорти – в Банско на общинска сесия се гласува да има професионален футбол, да не говорим за Сандански и Несебър. А ако се изгради материалната база, с възстановяването, което предлага курортът ни, имаме шанс да се превърнем не само в предпочитана дестинация за подготовка на много спортни отбори, но и като цяло да се превърнем в национален спортен център. И нека ние всички като гражданско общество спрем да се делим по религия, етнос и се обединим около гражданските си интереси и се противопоставим на нередностите, на идиотския инат, а каква по-фрапантна нередност е засъхващият Градски стадион, при положение че обществото ни има нужда да спортува.
Иван Муртин

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай