Велинград - online - 4 Ротари клуба направиха ротация на президентите 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

4 Ротари клуба направиха ротация на президентите
Публикувано 2009-06-30 06:30:13 от Темпо

Четири Ротари клуба - от Велинград, Карлово, Пирдоп и Панагюрище се събраха на общо тържество вечерта на 27 юни в хотел “Олимп”. Новата ротарианска година започва на 1 юли и в навечерието на тази дата всички клубове провеждат така нареченото “президентско парти”, на което се извършва ротацията на президентите: старият президент предава, а новият приема задълженията си. За първи път във Велинград в церемонията участваха 4 клуба, като техните бивши и настоящи президенти едновременно си размениха огърлиците.

За първи път начело на Ротари клуб - Велинград през тази ротарианска година застава жена: досегашният президент г-н Никола Матров имаше удоволствието да предаде поста на г-жа Боряна Белухова.
И на това мероприятие ротарианците спазиха основното си задължение да служат на обществото. Домакините организираха томбола, като със събраните средства ще помогнат на Дневния център за деца с увреждания “Надежда”. Всеки от клубовете получи в знак на благодарност за дарените средства предмет, изработен от децата от “Надежда”.
Гостите от Карлово, Панагюрище и Пирдоп останаха изключително доволни от пребиваването си във Велинград и вечерта в “Олимп” и предложиха да стане традиция четирите клуба да провеждат президентското си парти тук.
Същата вечер първи рожден ден празнува Интеракт клубът на Ротари, създаден преди година във Велинград. Младите членове на клуба също извършиха ротация на президентите. След Васил Овчаров задълженията на президент на Интеракт клуба поема Мирчо Зайков, а вицепрезидент ще бъде Вера Фотова.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола