Велинград - online - СЕСИЕН ОБЕКТИВ 30.06.09 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕСИЕН ОБЕКТИВ 30.06.09
Публикувано 2009-06-30 06:51:35 от Темпо

ДЕТСКИ ГРАДИНИ Бюджетът на детските градини за 2009 г. ще се увеличи със 150 000 лева. След разяснения от директорката Маргарита Узунова съветниците решиха 10 000 лева да бъдат отпуснати спешно за належащия ремонт на парното в ЦДГ “Детски рай” в кв. Каменица. От 1 септември окладът за хранене на едно дете от 2 лева ще се увеличи с 20 стотинки, за което общината ще даде 17 000 лева.


УЧИЛИЩА Спорове предизвика предложеният от дирекция “Образование” доклад за готовността за учебната 2009/10 год. От името на ИК “Да поработим за Велинград” С. Ключкова предложи точката да се отложи, защото в МОН ще се смеят на такъв доклад. Тома Пачалов каза, че директорите не са запознати с доклада и трябва да има по-широка дискусия. Боряна Петричева поиска да се направи комисия, която да отчете нуждите на всички детски градини от ремонт и такъв да се прави всяко лято поне в една градина. Зам.-кметът В. Цветанова изтъкна, че общината има одобрен проект за саниране на ЦДГ, но не може да бъде финансиран поради липса на средства. Въпреки дискусията, докладът бе приет.

КЛЕПТУЗА Съветниците одобриха 4500 лева за подмяна на канал с дължина 45 м в парк Клуптуза. Новият водопровод ще е с фи 400 от водоплътни гофрирани РЕHD тръби.

АНТЕНА Срещу 500 лева месечен наем съветниците разрешиха поставяне на антена на приемо-предавателна станция върху покрива на кметството в Сърница. Първоначалното предложение беше наемът да е 300 лева, но бе завишено.

ПРОГРАМА Приета бе Програмата за закрила на детето, изготвена от широк кръг специалисти. Програмата е със срок на действие до юни 2010 г.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България