Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 30.06.09 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 30.06.09
Публикувано 2009-06-30 06:57:23 от Темпо

ВЕЛА Паметниците на Вела Пеева осъмнаха сутринта в събота нашарени със свастики и неприлични рисунки. Извършителите се издирват, но засега са неизвестни. Общината организира почистване на паметниците.


РАКИТОВО В началото на тази седмица се очаква на сесия на Общинския съвет в Ракитово да бъде избран временно изпълняващ длъжността кмет на общината, който да заеме поста на внезапно починалия кмет Ангел Говедарски до провеждане на избори. Междувременно с определение от 23 юни Административен съд - Пазарджик остави без разглеждане жалбата, с която областният управител оспори решението на Общинския съвет за прекратяване правомощията на Георги Попчев и избор на Никола Бързаков за председател на местния парламент. Съдебният спор продължава, тъй като определението подлежи на обжалване.

ГОРСКИ ДЛС “Чепино” - Велинград получи един от специализираните високопроходими джипове “Тойота”, закупени от Държавната агенция по горите за гасене на горски пожари. Джипът ще обслужва района на Велинград и Ракитово. Автомобилът е модел “Хайлукс”, има пожарен модул и допълнително оборудване на гасене на горски пожари, GPS, стационарна и мобилна радиостанция. През пожароопасния сезон обучени специалисти ще полагат 24-часови дежурства.

ВЗРИВ Районна прокуратура - Велинград протестира решението на Районния съд, с което бяха пуснати от ареста двамата мъже, заловени от полицията с големи количества взривни вещества. С определение Окръжен съд - Пазарджик постанови за велинградчанина Д. Д. мярка “задържане под стража”, а за драгиновеца М. К. мярка “подписка”. Работата по случая, при който бе открита и нива с канабис над Каменица, продължава.

СЪРНИЦА Окръжно пътно управление - Пазарджик се похвали с приключване на ремонтните работи по пътя Велинград - Сърница. За изкърпване на пътя с асфалт Националната агенция “Пътна инфраструктура” е дала 360 000 лева, а за изцяло нова пътна настилка върху участък от 2.3 километра - още 500 000 лева. Пътят чака ремонта от лятото на 2005 г., когато бе разрушен от наводненията.

ДРАГИНОВО На 3 юли в читалището в Драгиново ще бъде отбелязана 70-годишнината на дългогодишния общественик и творец Милен Налбантов. Литературната вечер ще бъде посветена на неговото творчество като отражение на драгиновския бит и култура.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай